Erzsébet királynő nyilván rengeteg bankettre, ceremóniára és előkelő fogadásokra jár, így a hosszú évek alatt már meg is unhatta volna a speciális fogásokat. A jelek szerint azonban nem éri be rántott hússal és sült krumplival.

A leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó ízlésével kapcsolatban már régóta zajlanak a találgatások, és most végre a Business Insider kiderítette, hogyan is fest II. Erzsébet ideális menüje.

A titkot maga a szakács árulta el, akit megbíztak a háromfogásos ebéd elkészítésével a Portsmouth-ban található haditengerészeti bázison, csütörtökön ugyanis itt tett látogatást a királynő. A szakács több javaslatot is benyújtott, végül a Buckingham-palota illetékesei az alábbi menüt választották:

Előétel: lazac édesköménnyel és almasalátával

Főétel: bárányborda, lóbab cassoulet és citrom jus

Valahogy így nézhetett ki a főelem a tányéron

Desszert: égetett narancsos tart, meringue és szederkompót

Van ízlése a királynőnek, meg kell hagyni!

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
10% Naná, és nagyon keményen.
50% Igen, de menedzselhető.
40% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés