Ez a dögös csaj száz pasit hívott el szexelni - Mit gondolsz, hányan mondtak igent?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Andrea nem kicsit jó nő, ezért a végeredmény sem kicsit megdöbbentő.

A Whatever.com már egy ideje meglehetősen meredek társadalmi kísérletekkel sokkolja követőit. Attraktív csajokat és pasikat küldenek ki az utcára, hogy random járókelőket hívjanak el szexelni. Az eddigi négy kísérlet eredményei a következőképpen alakultak:

Amikor egy pasi próbálkozott be száz nőnél, kereken nulla mondott igent a felhívásra. Ezt később megismételték kétszáz lánnyal, akik közül ketten mondtak igent és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az egyik prostituált volt. A lány keres pasit mutatványba eddig kétszer fogtak bele. Első alkalommal tizennégy férfinál próbálkozott be egy attraktív hölgyemény, akik közül heten mondtak igent, azaz hajszál pontosan a megkérdezettek fele. Második alkalommal Európában kísérleteztek, amikor nyolc megkérdezettből hét ment volna azonnal erotikus tornázni.

A Whatever elérkezettnek látta az időt, hogy végre egy nagyobb mintát is górcső alá vegyenek, kiküldték hát a csapat csodafegyverét, az ultradögös Andreát, hogy kínálkozzon fel száz darab utcán lófráló csávónak. Itt a videó:

https://www.youtube.com/watch?t=487&v=QBtF3I7fDfU

Jól látod; száz férfiból csak harmincan mondtak igent. Ennek persze több oka is lehet, de mivel a válaszolókról nem tudunk semmit, csak a sötétben tudunk tapogatózni. Az alanyok között biztosan volt olyan, aki kapcsolatban él, aki nem a nőket szereti, de rengetegen voltak olyanok is, akik láthatóan nem hittek a szemüknek/fülüknek.

Te mit tettél volna, ha Andrea odalép hozzád az utcán és felhív a lakására szexelni?

A számokon felbuzdulva mi is tartanánk egy gyors közvélemény-kutatást.

Az eredménytől függetlenül egy dolog már most biztos; a férfiak mindig a farkuk után mennek? Kedves hölgyeim, ezentúl ezt az otromba általánosítást helyből kikérjük magunknak.

(via Whatever, BroBible)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.