Nem, nem, nem és nem.

A Reddit egy honlap, amin semmi nem tud elhangozni, de ez most ne zavarjon senkit, mert leírták őket, de úgyis érted, mire gondolunk. Szóval a Reddit egy nagyszerű közösség, és egy nagyszerű platform, ahol remek tartalmak vannak, nemrégiben pédul emberek felsorolták, melyek voltak a legrosszabb szextanácsok, amiket életükben kaptak, mi pedig kivlasztottuk a kedvenceinket, amik olyan, de olyan rosszak, hogy az már inkább vicces, mint szomorú.

A párkapcsolati tanácsadás, és a szextanácsadás ingoványos terület, mert nincs két egyforma ember és nincs két egyforma páros, szóval csak nagy ökölszabélyokat lehet felrajzolni, vagy irány a párterápia, ahol alaposan kielemzik az adott illetőt és társát, és hosszó-hosszú beszélgetések során születik meg valamiféle megoldás. Vagy nem. Szóval aki nagy és örökérvényű okosságokat mond, az legyen óvatos vagy hallgasson. Nos, akik most jönnek, azok nem voltak óvatosak, és nem hallgattak.

1.

Ha több, mint öt férfival fekszel le, amikor 35 leszel és egy reggel felkelsz, utálni fogod magad.

Ezt egy édesanya mondta 16 éves lányának. Állítólag nagyon sok tinilányt igyekeznek hasonló módon „megvédeni” a szüleik. Nagyon rossz ötlet.

via GIPHY

2.

Ha szexeltél és elélveztél, akkor vizelj bele a vaginába, a vizeletben lévő ammónia semlegesíteni fogja a spermádat.

via GIPHY

Ez valami olyan szinten szörnyű, mintha valami középkori kuruzsló szájából hangzott volna el, de nem, ez bizony egy 20. századi tanács. Mondanunk sem kell, hogy felesleges ilyesmivel próbálkozni, ígynem lehet semlegesíteni a spermiumok hatását.

3.

Soha ne tedd meg az első lépést. És a másodikat se. Sőt, a harmadikat se. Vagy azt fogják hinni a fiúk, hogy kétségbeesett vagy.

via GIPHY

Sajnos ez is egyike azoknak a figyelmeztetéseknek, amikkel szülők próbálják megóvni lányaikat. Így lehet olyan felnőtteket létrehozni, akik gátlásokkal küzdenek. Persze nem kell mindig megtenni az első lépést – csak akkor, ha az illető hölgy úgy érzi.

4.

Volt egy haverom a seregben. Azt mondta, úgy ellenőrzi, hogy egy csaj, akivel elmegy, nemibeteg-e, hogy a fülzsíros ujjával vaginavizsgálatot tart. Ha a hölgynek ez fáj, akkor nemibeteg.

via GIPHY

Őrület, hogy az űrkutatás, a műholdak, elektoromos autók, az internek korában ilyen sötét középkort idéző hülyeségek hagyják el emberek száját. Az illető szerint mástól is kapott ilyne tanácsot, szóval valami óriási baj lehet az amerikai hadseregben, nem ártana pár szexuális felvilágosító tanfolyam. Érdemes rendszeresen teszteket végezni és kommunikálni szex előtt.

5.

Harapd meg a csiklót!

Ami a nemi szerveket (férfit vagy nőit) és a harapdálást összekapcsolja, az már régen rossz. Semmilyen nemi szervet ne harapjunk meg, maximum, ha a tulajdonosa kéri. Akkor kérdezzünk vissza, hogy komoly?

via GIPHY

Ez is érdekelhet:

Távkapcsolatban éltek és elég kívánósak vagytok? Akkor mutatjuk a szexjátékok Szent Grálját!

Távolságot áthidaló orgazmusok jönnek, megcsalás nélkül – neked és neki is.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában