Ismét jelentkezik kedvenc sorozatunk, a Magyarország hálószobája, ezúttal pedig a szerelmesek ünnepének ajándékozási szokásai a téma, avagy tapadótalpas, élethű dildót minden nőnek február 14-én!

Az ön háztartásában is fellelhető ez az eszköz?

2023-ban, egy évvel ezelőtt legalábbis ez volt a slágertermék Magyarország legnépszerűbb erotikus áruházában, a Vágyaim.hu eladásai szerint február 1-14 közötti két hétben a magyar férfiak bevásároltak rendesen, 1652 háztartásba került a Nature Skin tapadótalpas élethű dildóból. Nem tudjuk nem azt gondolni, hogy ez itt bizony ünnepi bevásárlás volt, ugyanis egy hónappal később, március 1-14 közötti két hétben mindössze 230 darab lelt boldog gazdára, mindenképpen szezonális jelenségről beszélhetünk tehát, na de ne ragadjunk le ennél a terméknél, bármennyire is ez a bestseller, a maga 9 990 forintos árával.

Közvetlenül utána, egy hajszállal lemaradva már egy sokkal diszkrétebb ajándékot találunk, ez pedig a szintén pompás ár/érték arányú Satisfyer vízálló csiklóizgató. A szerkesztőség hölgy tagjai elismerően bólogattak arra a kérdésre, hogy boldoggá tenné-e őket egy ilyen ajándék február 14-én?!

10 490 forintért szintén nem egy veszedelmes befektetés, pláne, hogy 15 év garanciát vállal rá a gyártó. Ezzel ki lehet bírni a legnehezebb időket is valószínűleg, és külön zseni, hogy vízben is használható. (Ha kíváncsi vagy egyébként, melyik a 25 év alatti lányok kedvenc vibrátora Magyarországon, kattintsd le korábbi cikkünket is!)

Eggyel kevéssé direkt ötlet, a még ismerkedési fázisban lévő párkapcsolatokba kifejezetten jó ajándék lehet dobogós termékünk, a Hancúr párbaj társasjáték. Ez most épp eléggé akciós; 7 995 forintért sosem árt, ha lapul egy ilyen a fiókban, de azért sokkal jobb, ha inkább bepajkosodva magunkra rántjuk az éjszakát ezzel a társassal és nem hagyjuk porosodni. A további társasjátékok is elég népszerűek voltak, szinte az összes bekerült a TOP 10 eladásba februárban ebben a két hétben.

A masszázsolajokból és síkosítókból is rengeteg fogy ilyenkor, a legkedveltebb termék itt a Magoon masszázsolaj volt jázmin illatban, 665 pár kezdte el boldogan használni tavaly ilyenkor ezt a vágykeltő kiegészítőt.

Szintén nagyon barátságos, bemelegítő ajándék lehet a Szenvedély szemtakaró, amit 1 890 forintból megúszhatunk, olcsóbb mint egy mozijegy, és remélhetőleg sokkal szórakoztatóbb élmény is lesz kikapcsolni az egyik érzékszervünket a játékok közepette, felerősítve ezzel a többit!

Erotikus ajándékot készülsz venni a párodnak Valentin-napkor?

Ha kíváncsi vagy, hogy szexelnek körülötted az emberek Magyarországon, erősen ajánljuk neked a Vágyaim.hu-val közös sorozatunkat, a Magyarország hálószobáját, ahol folyamatosan elemezzük és értékeljük, mit és hogyan szeretünk kishazánkban a takaró alatt!

A cikk elkészítésében partnerünk volt a Vágyaim.hu.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában