Zseniális! - Pizza gombnyomásra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyomd meg a gombot, kapsz egy libacombot – tartja a népi mondóka, amely már Dubaiban is aktuális, igaz, ott pizzával.

Ha őszinték akarunk lenni, akkor Dubai sokkal előrébb jár nálunk, a "pizza gombnyomásra" jelenség ugyanis realitás, maga a kézzel fogható valóság, míg nálunk hiába is hangzik jól a libacomb, soha semmilyen gomb megnyomásával nem kaptunk a finomságból. Na de térjünk vissza Dubaihoz, amely ezentúl nem csak a mesterséges sípályákról, és a "dubájozó" lányokról lesz nevezetes, hanem a Red Tomato Pizza remek fejlesztéséről is!


A VIP Hűtőmágnes (VIP Fridge Magnet) nem más, mint egy hűtőmágnesnek álcázott jelzőkészülék, amelyhez nem kell más, mint egy okostelefon, aktív internetkapcsolat és Bluetooth engedélyezés. A megoldás törzsvásárlóknak és VIP vevőknek jár, a gomb nyomásával pedig egy korábban alapként beállított pizzát rendelhetünk meg. A Red Tomato Pizzéria számítógépes rendszere számon tartja, hogy a VIP vendégek mikor, milyen feltétekkel rendelkező pizzákat rendeltek tőlük, így a népszerűségi lista első helyén lévő összeállítás kiszállítása történik meg, ha a kedves vendég megnyomja a gombot. A szerkezetnek természetesen nem kell a hűtőn lógnia, nyugodtan magunkkal vihetjük bárhova, így ha vészhelyzet van, és megéhezünk, nem kell a telefonálással és a válogatással bajlódni.
Mi a magunk részéről szívesen látnánk egy hasonló szerkezetet egyéb verziókban is: például megnyomod a gombot és pár perc múlva csinos futárhölgyek jelennek meg a lakásodban egy rekesz jégbehűtött sörrel. Nagyon úgy hangzik, mint a jövő egyik legnagyobb találmánya.

(Forrás: redtomatopizza.com)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.