Gunmetal és küllős órák tavaszra, nyárra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Kenneth Cole márkát még nem sokan ismerik itthon, bár világszerte nagy népszerűségnek örvend minősége és stílusa miatt. Leginkább Tommy Hilfigerhez lehetne hasonlítani, és nem csak a ruhák terén. Divatórái nagyon jó minőségűek, a tavaszi kollekcióból pedig ez a két darab ragadta meg figyelmünket.

Menő küllő

Nem kellett sokáig gondolkodni, hogy eszünkbe jusson a kerékküllő erről a darabról. A szíj természetesen rozsdamentes acélból készült, ahogy a szerkezet váza is. A számlap barnás színéből stílusosan emelkedik ki a küllő, de létezik királykék számlap is, az inkább a klasszikus eleganciát tükrözi.

Azért választottuk ki ezt a típust a sok egyedinek mondható közül, mert modernsége miatt teljesen multifunkcionális, felvehető sportos és elegáns viselethez is. Persze megfelel az alapkövetelményeknek is: ötven méterig vízálló, maga a szerkezet nem túl nagy és nem is túl kicsi (52 mm átmérőjű), és két év gyári garanciát is adnak mellé. Ára: 45 500 Ft.

Gunmetal stílus

Ez a mérhetetlenül maszkulin darab garantáltan elbűvöli a nőket. Automata, vagyis nem kell foglalkoznod az elemmel, és egyszerre mutatja a szerkezet precizitását és a fegyverek masszivitását. Az óramű elöl és hátul is látható, az időt jelző számok pedig teljesen beleillenek a képbe.

A szíja kétféle stílus ötvözete: az óraműtől szövött acélból készül, ami klasszikus fémszíjra vált a felénél. Természetesen mindkét rész rozsdamentes, és gunmetal fekete. A számlapja 44 milliméter átmérőjű, és ötven méterig vízálló. Az igazán sportos stílushoz nem ajánljuk, ahhoz túlságosan hangsúlyos, de a hétköznapok utcai vagy casual viseletéhez abszolút passzol. Ára: 61 500 Ft.

És hogy hol tudod megvenni őket? Kattints ide!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.