Nem kicsit néz ki idétlenül, de ha megnézed mit tud, máris szimpatikusabb lesz. Vagy nem.

Szóval íme itt van helmfon, egy ukrán dizájncsapat találmánya, melynek segítségével egyszerre dolgozhatsz profin és izolálódhatsz a környezetedtől – miközben úgy nézel ki, mint egy teljes értékű liliputi.

 

A helmfon a következő dolgokat tudja: olyan zajcsökkentő anyagokból készült, mint az üvegszál és habos polietilén. A bukósisak beépített mikrofonnal, töltővel, nagyítóval, hangszórókkal van felszerelve, plusz egy speckó helynek, ahová az okostelefonodat teheted. Hívásokra válaszolhatsz vele/benne, Skype konferenciahívásokat indíthatsz, videókat nézhetsz, fotókat szerkeszthetsz, és rengeteg személyes fícsört is hozzátehetsz.

A helmfonnal a tervezők azt is szerették volna elérni, hogy ne legyen szükség meeting szobákra, hanem minden Skype-találkozót le lehessen bonyolítani egyetlen sisakban úgy, hogy a körülötted ülőket ne zavard, de ne is kelljen egy extra szoba.

A Hochu rayu tervezői direkt azt akarták, hogy viccesen személyre szabható legyen és viselője „szuperhősnek érezhesse magát.

Szerintük emellett a legfontosabb, hogy az eszköz megnöveli a koncentrációs készséget és a produktivitást is, valamint

minden irodai környezetbe tökéletesen illik.

Khm.

Még arról nincs infó, mennyiért lehet megvenni és hol, de a Hochu rayu honlapját lehet böngészni, hátha több is kiderül az oversized smart bukósisakról. Viccesnek vicces, az biztos, de mi nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a poénfaktor mellett vajon tényleg megérett-e ez a roppant praktikusnak, irtó elegánsnak és ugyanennyire kényelmesnek tűnő dizájn a tömegtermelésre…

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Eddig nem ismertük ezt a portugál színésznőt, de most rendeznénk egy filmet, vele a főszerepben

További cikkeink a témában