Az Apa+én sosem unatkozunk 180 oldalnyi móka.

Ha belefutottál már valahol az Apaépítő projektbe, akkor annyira nem lehetsz már meglepődve azon, hogy könyvet is kiadtak a projekt atyjai, de ha fogalmad sincs arról, mi ez, akkor segítünk. Az Apaépítő tulajdonképpen egy tábor, ahol az apák és gyerkőceik különféle feladatok és kalandok során tanulnak meg "együtt dolgozni", az apák pedig kreatív ötletekkel mehetnek haza, amiket hasznosíthatnak a későbbiekben.

Az Apa+én sosem unatkozunk pont ezeknek az ötleteknek a tárháza, 10 kreatív mese, amik több mint 70 közös játékot hoznak be az életedbe, mindez szépen befotózva, egy remek könyvbe zárva. Az Apaépítők is egy-egy sztori, egy-egy mese köré épülnek fel, amik közül mindegyik más és más tevékenységet jelent, például kotyvasztósat, barkácsolósat, izzasztósat, hogy mindenki megtalálja, ami hozzá a legjobban illik.

A játékokhoz nem kell sok előkészület, szinte minden megtalálható otthon, ami kell hozzájuk, és ha mégsem lenne belőlük sehol a lakásban/házban, akkor elég elugrani érte a közeli kisboltig vagy szupermarketig. Szakértőként Peer Krisztina és Szél Dávid is közreműködött. Az Apa+én sosem unatkozunk remek ajándék lehet apáknak karácsonyra, még gyorsan be tudod szerezni, ha nincs ötleted, mit kellene venned.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Már most felkészülnénk a júniusi választásokra ezzel a spanyol lánnyal

További cikkeink a témában