Hülyeség AZT évszakhoz kötni, de attól még van olyan időszaka az évnek, amikor a csajod jobban akar téged. Te megfigyelted már? Nem? Mindegy is, mert helyetted megtették ezt szakemberek. Mondjuk, mire jutottak.

Egy fontos, 2000 svájci, belga, spanyol és olasz nőt vizsgáló kutatás jutott egy még fontosabb eredményre, ami pedig az, hogy

a nők 71%-ka nyáron jobban szeret szexelni.

A szakértők, vagyis a tudomány ezt azzal magyarázza, hogy a napfény hatására dopamin és szerotonin szabadul fel a szervezetünkben, amitől boldogabbnak érezzük magunkat – nem véletlenül nevezik az említett két anyagot boldogsághormonnak – így a csajod ARRA is fogékonyabb veled.

De más, sokkal hétköznapibb oka is lehet a dolognak:

a nyári étrend: a sok gyümölcstől könnyűnek és vonzónak érezhetik magukat a nők. És biztosan te is tudod, ha a csajod éppen nem annyira elégedett a testével, akkor bizony igencsak megnő a kockázata, hogy egyedül kell megoldanod magadnak a DOLGOT.

a nyaralás során – ahogyan te is – ő is kimozdul a szürke hétköznapokból és búcsút int egy időre az azzal járó stressznek is, ami pedig a szexuális életedre is hatással lehet.

a nyár a szabadságról és a kötetlenségről szól – és lehetsz akármennyire sok évvel a gimnázium/egyetem után, vagy lehetsz akármennyire házas, ez akkor is így van –, aminek egyik hatása az lehet, hogy jobban kíván a párod.

Egy másik kutatás egyrészt megerősítette ezt, másrészt még azt is megmondta, hogy konkrétan melyik nap, hány órakor van a legnagyobb esélyed a szexre:

És ezt olvastad már?
Nehéz lehet a meccsre koncentrálni, ha Alana is játszik