A Menshealth a lehető legbiztosabb forrásból – nőktől – gyűjtötte össze, hogy mitől is lesznek sokkal kívánósabbak a szebbik nem képviselői. Comb, titok, szezám – tárulj!

1: Nevezd nevén

A kutatás eredményei szerint a nőknek nagyon fontos az az apróság, hogy a férfi gyakran szólítsa őket a nevükön (igen, ha mondjuk egyszer szex közben más nevet mondasz, az roppant kellemetlen). De nem is erről van szó, hanem egyszerűen azért fontos ez, mert a nők ettől úgy érzik, a férfi teljesen rájuk figyel – és indirekt asszociációval ezt összekapcsolják azzal, hogy az adott hím valószínűleg az ágyban is ugyanannyira fog figyelni az igényeikre. Check.

2: Érj hozzá

Finoman érj a karjához, miközben beszélgettek, karold át hátulról, ha mögötte állsz, sétálás közben pedig fogd át lazán a csípőjét. A nők nagyon szeretik, ha nem folyton a mell-segg egyértelműen szexzóna helyeken fogják meg őket: apró, de hatásos gesztusoknak regisztrálja ezeket az agyuk arra vonatkozólag, hogy a férfi érdeklődése őszintén a személyüknek is szól, nem csak szexuális. És a dolog abszurd módján őket ettől kezdi el szexuálisan is érdekelni az adott férfi. Nem kell logikát keresni, csak csináld.

3: Nagylelkűség 

Szintén nagy pluszpont, ha egy randin felajánlod, hogy fizetsz és természetes számodra, hogy a jattnál sem vagy zsugori. A nők nőként huzalozott fejében ezt úgy fordítja a Bang translate, hogy az ágyban is pont annyira vagy nagylelkű és odaadó mint azon kívül.

4: Egy csók a teljes térdremegésért

A nők számára, mint a felmérés egyik résztvevője is kiemelte, nem a direkt erogén zónák az izgalmasak. Például ha csak eltűröd a haját a nyakától, végigsimítod a gerincét és közben ejtesz egy finom csókot a nyakára: na ettől fejbúbtól lábujjig be fog remegni – sokkal jobban, mintha a fenekét markolásznád vagy a melltartójában kotorásznál.

5: Csak lágyan az izgatással

Ha már a meztelen részénél vagytok az egésznek, akkor egy hasznos klitoriális jótanács: ne legyél durva, mikor a csiklóját izgatod. A nők általában nem beszélnek, miközben a férfi ujjal vagy orálisan kényezteti őket, ellenben a csípőmozgás nagyon beszédes. Ha a nő feléd (nyelved vagy az ujjaid) tolja a csípőjét, azt fordíthatod úgy, hogy szeretné durvábban. Viszont ha elhúzza, az teljesen azt jelenti, hogy túl erősen csinálod, legyél finomabb. Úgyhogy figyelj a nonverbális jelekre és a csiklóizgatásnál az általános tételmondatod legyen a kevesebb nyomás, nagyobb hatás.

6: Suttogott bókok

A nők többsége nagyon szereti, ha a partnere szex közben beszél hozzá. A lágyan fülbe suttogott bókoktól elkezdve (dícsérheted a bőrét, hogy milyen szexi ebben a pózban vagy épp mennyire jó benne lenni) a vad szex közbeni, hajelkapós, lihegős, az aktus tetőfokán totál őszintén kiszakadó sziszegésig (például mennyire szereted így küldeni, vagy nagyon felizgat, ahogy ring a feneke stb, rád bízzuk) – a nőket egy magaslattal feljebb repítik a szex közben jókor bemondott kommentek.

7: Játékos vadság

Amit az előjátékkor visszafogtál, azt totál bedobhatod szex közben: a nők odavannak a vadságért. Természetesen ki többet, ki kevesebbet igényel belőle, de alapvetően a hajelkapás, a lágy megharapás vagy egy ösztönös fenékrecsapás mind-mind felizgató dolgok a nőknek (és reméljük neked is), amitől sokkal szenvedélyesebb lesz a szex. Úgyhogy ha ügyesen kombinálod a figyelmes, az érzéki és a vad dolgokat, akkor biztos a siker. Hajrá, hajrá!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés