Az ősz olasz úr és az élénk narancssárga

Olaszországban nem félnek a színektől, még az idősödő urak is bátran öltenek narancssárga zakót, amely a fehérrel hatalmas telitalálatnak bizonyul. A sportcipő elméletileg nem illik a képbe, de a gyakorlatban nagyon is működik. Ebben a korban már fontos a kényelem, valószínű, hogy fotónk alanya is ezt a szempontot helyezte előtérbe ezzel az Adidas cipővel.

Forrás

A divattervező

Henrik Vibskov divattervező látható a képen. Ezzel meg is magyaráztuk ezt a furcsa, kissé szakadt, kissé hipsteres stílust, ugyanis egy tervezőtől valami ilyesmit vár az ember: legyen meghökkentő és írja felül a szabályokat. Azért a rövidnadrág-zokni kombót kissé erősnek érezzük, de tőle ez az összeállítás még visszafogottnak is mondható.

Forrás

Szingapúri páros

A sötétkék az egyik leghálásabb szín a párosítás szempontjából, a hölgy élénk színű ruhájához is kiválóan passzol a férfi egyszínű összeállítása; a kényelmes slipper és a zakó kellően elegánssá teszi a szettjét. A szingapúri utcaképben nem is olyan feltűnő ez a pár, nálunk viszont biztosan megnéznék őket ezekben a modern, de elegáns összhatású ruhákban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

Tornacipős New York-i

Már többször írtunk a laza és az elegáns keveréséről - például a zakóknál is -, most egy újabb tökéletes példát láthatunk rá. A bővebb nadrág és a tornacipő egyértelműen az utcai irány felé húz, de a fehér ing csokornyakkendővel kellően megbolondítja az összeállítást. Fogadni mernénk, hogy a New York-i Canal Streeten naponta sétálnak végig ilyen ötletes szerelések.

Forrás

Terepminta Amszterdamból

Az amszterdami Peter a terepmintás dzsekivel bolondította meg a szerelését, amibe a modern hatást a napszemüveggel csempészte be. A különböző stílusok közti kontraszt mindig érdekes, ezt láthatjuk rajta.

Forrás

A minap összeszedtünk néhány hasznos tippet az izzadás ellen. Olvastad már?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés