Bár a koronavírus miatt őrülten elszálltak az árak, ettől még az ingatlanok folyamatosan gazdát cserélnek. A legújabb Horizont-epizódban Rétsági Oszkár az ingatlanokra specializálódott jogásszal, Dr. Nyári Péterrel igyekezett „emberi nyelven” rendet vágni az ingatlanjogi témakörben.

Vannak olyan alapfogalmak, amikről nagyon keveset tudunk, és bár véletlenül sem elvárás, de azért hasznos lehet rendelkezni némi alapismerettel. Ezért behívtuk a Horizont Podcastbe az ingatlanszakértő jogászt, Dr. Nyári Pétert, akivel emberi nyelven próbálunk meg rendet vágni az ingatlanjogi témában.

Az ügyvéd úr nem az a fejekben élő kockajogász, a 2007 óta saját irodát működtető Péter szerencsére annyira nem veszi magát túl komolyan: egy zenekarban gitározik, motorozik, fut, túrázik, nyelveket tanul, és még szakácsvizsgát is tett. Ezzel az is nem titkolt célunk, hogy az ingatlanpiaci helyzet mellett kicsit közelebb hozzunk magunkhoz a jogászokat, ügyvédeket, nem kell tőlük félni.

Akik beszélgettek

» Vendég: Dr. Nyári Péter, az ingatlanspecialista ügyvéd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karán végzett 2002-ben, majd a Társasági szakjogász képzést is elvégezte. Jelenleg saját ügyvédi irodát működtet Budapesten.
» Rétsági Oszkár, a Player Sport és Életmód rovatának vezetője.

Kattints, kövess, lájkolj!

Hogy ne maradj le a többi érdekes beszélgetésről, kövesd be a Player.hu Podcastet a Spotifyon, a legfrissebb cikkekért pedig lájkold a Playert a Facebookon!

Az előző részekért kattints ide!

(Fotó: Getty Images / illusztráció)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés