Konyhában, serpenyőben, tűzhelyen, fakanállal? Ugyan! Műhelyben, fogóval és felizzított nikkelgolyóval.

A kísérletnek két tanulsága van: 1) a tojáshéj brutálisan erős matéria, aminek meg sem kottyan pár ezer Celsius-fok. 2) Nikkelgolyóval és fogóval főzni nagyon maszkulin, de határozottan ronda. Mindegy, ha le akarjuk nyűgözni a haverokat, hogy mekkora alfahímek vagyunk, akkor csak így toljuk meg a reggelit!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
11% Naná, és nagyon keményen.
52% Igen, de menedzselhető.
38% Szerencsére nem.
Ezekkel a fotókkal sokkal jobban telik a karácsonyi punnyadás – figyelmeztetünk, nehéz lesz abbahagyni
Hirdetés