A steakkés nem egy átlagos vágószerszám, és éppen ezért elég drágának számít. Egy videóból most kiderül, hogyan tehetsz szert egyre olcsóbban.

Ugye szereted a szaftos steakeket? Ha igen, akkor valószínűleg azt is tudod, hogy speciális késsel lehet a leghatékonyabban felvágni őket. A Chef Steps bemutatja, hogy készíthetsz te is olcsón, némi energiaráfordítással steakkést.

Először is a srácok felkutattak pár klasszikus, de jó alapanyagból készült vajazókést. Először a megfelelő formára csiszolták őket, ugyanis a steakkések esetében csak a penge elejét használjuk, azzal vágjuk a húst. Utána jött az élezés, és már meg is voltunk. A pontos metódus a videóban!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

Kicsit megszédültünk, ápolónőre lenne szükségünk

További cikkeink a témában