Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sokak szerint a "dadbod" a menő, Jean Titus azonban egészen másképp gondolkodik erről. Ez a középkorú férfi újradefiniálja az aputest fogalmát.

Amíg mások az ő korában már azt számolgatják, hogy mégis hány év van még vissza a nyugdíjig, addig Titus brutálisan keményen dolgozik az edzőteremben. Az 50 éves fitnesztanácsadó olyan fizikummal rendelkezik, amelyet a 25 évesek is csak irigykedve nézegetnek.

A fantasztikus formájának elárulta a titkát, ami roppant egyszerű:

1. Heti öt napot edz, minden alkalommal másfél órán át

2. Naponta 3400 kalóriát visz be a szervezetébe, 4-5 részre bontva

Azt is elárulta, hogy vékonyka kisfiú volt, amikor belevágott a testedzésbe 30 évvel ezelőtt. Akkor csupán egy volt a sportoló főiskolások közül, mára viszont igazi példaképpé nőtte ki magát, aki 180 kilóval nyom fekve és 210 kilóval guggol. Számára viszont nem ez a legfontosabb, a testépítőkkel ellentétben ő nem a látványra, csakis a teljesítményre fókuszál.

- magyarázta Titus, aki szerint az ember legértékesebb eszköze a mentális és fizikális egészsége, éppen ezért kell jó formában tartania magát.

Ha a képek eddig nem győztek volna meg eléggé arról, hogy ő bizony 50 évesen is kirobbanó formában van, akkor csekkold még az alábbi videóit is:

(Instagram) (via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.