Olasz gasztroszimfónia á la Massimo Bottura.

Bottura, a világhírű, három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem séf-patrónusa Modenában. Nem kis érdeme van Botturának abban, hogy a világ 5 legjobb étterme közé választották a Francescánát; ő nyitotta meg még 1995-ben és a sikersorozat azóta sem állt meg; a hagyományőrzés és a határok teljes elmosásának mezsgyéjén táncoló, 56 éves kreatív séfgéniusz most sem csak úgy főz, hanem egy rendhagyó videón az ételeinek egy nagyon különleges, sosem piedesztálon lévő arcát mutatja meg: a lasagna hangját.

Massimo Bottura By Yuri Ancarani from POP.IN.POP.UP on Vimeo.

Köszönjük ezt a videót, amilyen értelmetlen, annyira zseniális is. Talán eggyel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megértsük, vajon miért kezdődik az éttermében 18 ezernél egy tagliatelle...

(Videó: Yuri Ancarani és Mirco Mencacci)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Ünnepi útmutató férfiaknak, akik olyan ajándékot akarnak adni, ami valóban megérinti a szívet

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Koktélozás feszengés nélkül: ilyen Budapest legújabb komfort bárja

A Player kérdése: Nálad már beütött a karácsonyi kajakóma?
15% Naná, és nagyon keményen.
40% Igen, de menedzselhető.
45% Szerencsére nem.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés