Ha egy kis pikáns ízt vinnél két bejgli közé, akkor a legjobb helyen jársz; íme a legszexibb ajándékok, amiket csak választhatsz a fa alá.

Tudjuk, hogy a karácsony alapvetően a meghittség és a szeretet ünnepe, viszont ajándékot nem csak egy estére adunk, hanem remélhetőleg sokkal tovább. Ha úgy érzed, hogy felpörgetnéd a fa alatti ajándékok fülledtség-számlálóját, akkor mutatunk pár orgazmikus ajándékötletet. És még mielőtt el sem olvasnád, hogy már túl késő: nem az, ugyanis ha ma megrendeled, holnapra már diszkrét csomagolásban a küszöbödön lehet vagy átveheted azonnal a webshop fizikai üzletében is a Vágyaim.hu-nál! Szóval íme a mi szexi-ajándéklistánk.

Satisfyer Curvy csiklóizgató vibrátor

A hetedik mennyország sosem volt még ilyen szépen ívelt, mint ebben a rózsaszínű kis játékszerben. A Curvy rezgőmotoros és léghullámos technológiával mutatja az utat a nőknek a felhők fölötti gyönyörök felé. Külön izgalmas, hogy okostelefonos vezérlésének köszönhetően te is átveheted az élvezetei fölött az irányítást, így gyakorlatilag te szabhatod meg az izgalmi fokot és azt, mikor robbanhat az orgazmusbomba.

Teljesen vízálló, szuper csendes és diszkrét, és még akár zenére is adja az élvezetek ritmusát, szóval nem lehet tévedni vele. 16 990 forintért már ajándékozhatod is.

Satisfyer Double Joy csiklóizgatós párvibrátor

Közös a gyönyör a Satisfyer C-alakú, bumerángra emlékeztető csiklóvibrátorával, melynek keskeny, alsó hüvelyi része a hímtagot is nem kicsit izgatja aktus közben, valamint a G-pontot a hölgynél. Tizenegy különböző módban vezérelhetők a szívóimpulzusok, a rezgések pedig tíz fokozatban jönnek, így teljesen személyre szabhatóak az élvezetek. A közös huncutkodások 14 990 forintért jönnek a házhoz.

Satisfyer Love Triangle okos csiklóizgató vibrátor

Tizenöt éves gyártói garanciája már önmagában is pecsét a minőségre, a tulajdonságai pedig már csak felsorolva is azonnal megbizseregtetik a női combközt. Háromszög alakú dizájnjával és látványos, rózsa-arany részleteivel igazi deluxe női játékszer, kis kupakjával pedig nagyon higiénikusan utazhat is szerencsés hölgytulajdonosával.

A készülék szintén okoskészülékről is vezérelhető, így amellett, hogy te szabhatod meg az elélvezését (ami, valljuk be, nagyon szexi dolog), ha most távol kell lennetek egymástól, így is megoldhatóak a videós és erotikus együttlétek. 17 990 forintért fogja a kedvesedet boldogítani.

Arcwave Ion léghullámos férfi izgató

Amit a nők már évek óta megkaphattak a szexjátékmesterek jóvoltából, az idén karácsonykor végre a férfiakhoz is megérkezik! Az Arcwave valami olyasmit csinál férfiaknál, mint a léghullámos csiklóizgatók a nőknél: a hímvessző törzsének, azaz a makk alsó részének idegvégződéseit veszi célba: a frenulum néven ismert terület pedig olyan izgalmi rész, mint a nőknél a csikló, tehát elképesztően intenzív az oda koncentrált Pleasure Air technológia léghullámos ingerlése.

Nincs kellemetlen zsibbadás, sem szívás okozta fájdalom, csak a kéjes orgazmus, de olyan szinten, amit eddig még sohasem tapasztaltál. 84 990 forintos árával nagyon felsőpolcos szextermék, cserébe olyan élvezéseket kínál, amilyeneket eddig egyetlenegy férfi szexsegédeszköz sem.

A termékeket megtalálhatod a Vágyaim.hu oldalán, ahonnan egy nap alatt házhoz is jönnek a szexkedvencek, hogy aztán még pikánsabbá varázsolják az ünnepeket.

Szexi karácsonyt kívánunk!

És ezt olvastad már?
Teljesen átalakul a Los Angeles-i Art District