Szeretsz nyerni, új dolgokat kipróbálni? Szeretnéd mindezt barátokkal tenni? Akkor ez neked szól!

A Player ezennel beindítja a nyereményzuhatagot! Állj össze a haverjaiddal és gyűjtsétek be az értékes ajándékokat!

Indulnak a nyereményjátékok a Playeren, melyekkel egész évben új, izgalmas, érdekes, finom, okos dolgokat próbálhattok ki. Hamarosan csoportos Parapark vouchert, gokartozást, lézerkardozást és még ki tudja mit söpörhetsz be, és ehhez nem kell mást tenned, mint összeszedni egy ötfős csapatot.

Itt is az első játékunk, amellyel a Doblo Bor & Bár 5 személyes borvacsoráját nyerheted meg! A budapesti Dob és Holló utca sarkán lévő Doblo Bor & Bárban több mint százféle minőségi magyar bort és tucatnyi pálinkát kínálnak, amelyekből tematikus kóstolócsomagokat is összeállítottak. Egy ilyenre látják vendégül a nyerteseket: az öt tételből álló Hello Tourist! borkóstolóhoz grillezett és hideg húsokat, sajtválogatást, vecsési savanyúságokat és friss kenyeret is felszolgálnak.

A játék menete

A Player nyereményjáték felületén vedd fel a megfelelő alkalmazást, lájkold a Playert, majd 4 ismerős meghívásával nevezd be a csapatodat. Fontos, hogy olyanokat nevezz be, akikkel szívesen vennél részt egy hangulatos borvacsorán! A nevezés akkor élesedik, ha mindannyian lájkoltátok a Playert!

Részletek bővebben a játékszabályzatban!

Indul a csapatépítő edzőtábor! Sok szerencsét!

És ezt olvastad már?
Ilyen az, amikor az eklektika a minimalizmust is magába olvasztja