Gigabréking, a Nestlé megmentette a vegán csokirajongókat.

Szeptembertől Magyarországon is elérhetővé válik az első vegán KitKat csoki, a kakaó alapanyagot teljes egészében fenntartható forrásból szerzik be hozzá

– írja a Forbes.

Legelőször a Spar áruházakban lesz elérhető a KitKat csokoládé vegán verziója, közölte a gyártó Nestlé, amely hozzátette azt is, hogy hosszas kutatás és kísérletezés eredménye a vegán KitKat, amely kizárólag növényi alapanyagokból készült. A cég saját felmérései által nyert bizonyságot arról, hogy a növényi alapú termékalternatívákra világszerte nő az igény.

Növényi alapú étel- és italfejlesztéseinkkel szeretnénk a most zajló élelmiszeripari forradalom élére állni. Ezt bizonyítja az is, hogy az egyik legrégebbi és leghíresebb márkánkat tesszük elérhetővé vegán változatban: a Magyarországon most bevezetésre kerülő új KitKat V nagyszerű növényi alapú lehetőséget kínál a csokoládé szerelmeseinek” – mondta el Tömpe Judit, a vegán KitKat brand menedzsere.

A Nestlé a forgalmazott italok és élelmiszerek széles skálájában egyre több növényi alapú termékkel igyekszik támogatni a vegán étrendet követőket, így folyamatosan bővíti a növényi alapú élelmiszer- és italkínálatát, és egyre több ismert és népszerű márkáját teszi elérhetővé vegán változatban is.

5 tipp a teljes értékű növényi alapú táplálkozáshoz

A vegán diétának számos előnye lehet a sportolókra nézve, ehhez pedig csak a jó minőségű alapanyagok megfelelő kombinálására van szükség, amivel biztosíthatjuk a teljes értékű étrendet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában