Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez annyira egyértelmű volt, mint hogy a kettő után a három következik. Őrület.

Mert hát ugye több millió Pokemon Go-játékosról beszélünk, akik közül tutira van néhány ezer pszichoterápiára szoruló nettó megszállott. Egyre hajmeresztőbb sztorik járják be a világsajtót. Néhány napja például a Central Parkot özönlötték el a gémerek zombihorda módjára, mert felbukkant a környéken egy ritka pokemon, legutóbb pedig egy félőrült hajtott bele egy rendőrautóba, mert vezetés közben sem tudta abbahagyni a szörnyecskevadászatot.

Baj van, nem kicsi, de ha már van, akkor már miért ne gazdagodjon meg belőle más is, ne csak a Nintendo? Például az a San Franciscó-i cég, ami kitalálta, hogy összeköti a romantikát a Pokemon Góval. Az általuk nemrég Androidra bocsátott app neve Pokematch, ami pontosan azt tudja, mint amit a Tinder, azzal a különbséggel, hogy itt Pokemon Go-játékosok keresik a párjukat egy jó kis közös Pikachu-keresgélésre.

Az alkalmazást három fiatal dobta össze nem több, mint három nap alatt, és mivel simán leelsőzték a témát, az appot gyorsan a szájára vette az internet népe.

Ez tényleg ugyanaz, mint a világsikernek örvendő Tinder, csak a kínos első randik nélkül, hiszen itt alapból lehet tudni, hogy mindkét fél lágytojás, és a találkozó helyén sem kell sokat agyalni, hiszen a leendő szerelmeseknek a legközelebbi Pokestopon kell találkozniuk.

Úgy tűnik, randifronton is divatba jött fullba nyomni a kretént. Köszönjük, Nintendo!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.