Kezdésnek elég, ha bírod a vizet és nem leszel tengeribeteg.

Anglia legnyugatibb megyéjének, Cornwallnak a partjainál található a Mount-öböl, melyben kitüremkedik a Szent Mihály-hegy, ami tulajdonképpen egy árapály-sziget. Az ezen fekvő hatalmas, 1135-ben épült kastélyt a National Trust és a St Aubyn Estates közösen működteti, és a St Aubyn család jelenleg is ott él.

És most keres egy „diszkrét, együttérző és tapintatos” gondnokot, vagy ha úgy tetszik, vártisztet, aki heti legalább öt éjszakát tud eltölteni a várban, és elvégezi a karbantartói feladatokat.

A hirdetésben benne van, hogy ha szereted a tengerre nyíló kilátást, képes vagy elviselni, hogy nem szállítanak pizzát a szigetre, akkor ezt egy egyedülálló munkalehetőség.

A St Aubyn Estates HR-ese azt is kikötötte, hogy: „a tengeribetegségben szenvedő jelölteknek nem kell is jelentkezniük, mivel csak csónakkal lehet megközelíteni a szigetet, dagály idején.

A BBC cikke szerint olyan embert keresnek, aki szereti a tengeri kilátást, viszont nem tengeribeteg, mivel a szigetet kizárólag csónakkal lehet megközelíteni.

(via; fotó: Getty Images))

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting