Van, aki még a novemberig tartó szép időt gyászolja, és van, aki már lélekben és testben is rákészült a téli világ beköszöntésére. Mert dacára annak, hogy épp futballvilágbajnokságot rendeznek, lassacskán beköszönt a karácsonyi időszak, és mindaz, ami vele jár.

A karácsonyi készülődés hagyományosan már november végén elkezdődik: advent első vasárnapját idén november 28-án ünnepeltük, a karácsonyi ünnepkör pedig egészen a januári vízkeresztig tart – az ünnepi hetek pedig a szentestében csúcsosodnak ki. Az ünnepi hangulat megteremtése sokak számára prioritás: van, aki rusztikusabb, van, aki modernebb módon próbálja megidézni a karácsonyi hangulatot, egy dolog viszont általában közös: az, hogy otthonainkat szeretjük feldíszíteni. Ebben lehetnek nagy segítségünkre a karácsonyi fényfüzérek, és egyéb látványos és hangulatos karácsonyi dekorelemek.

Kültéri dekorációs világítás

A Ledvance Smart+ Wifi Garden Dot elsősorban kültéri fényfüzér, amely

használható sétálóutak vagy lábazat mentén, illetve sziklakertek vagy magaságyások megvilágítására is.

Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető, rugalmas kialakítású, könnyen toldható.

Az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető okoseszközökről is, továbbá összehangolható a Google Assistanttel vagy az Amazon Alexával is, így a készülék hangparanccsal is vezérelhető – így többek között ki- és bekapcsolható, állítható a szín, a színhőmérséklet, a fényerő is. A kültéri fényfüzér IP65-ös, míg a tápegység IP44-es védettséggel rendelkezik.

A termék esetében fontos kiemelni, hogy egész évben használható, és nem csak karácsonyi időszakban – akár egy estébe torkolló nyári kertiparti során, de éjszakai hangulatvilágításként is tökéletesen teszi a dolgát.

Melegfényes kültéri füzér

A melegfényes kültéri fényfüzér révén meghitt, ünnepi fénybe öltöztethetők a fák, a bokrok és a korlátok, de az égősor beltéri használatra is alkalmas.

 

Kültéri fényfüggöny

A kültéri Dekortrend Crystalline világítórendszer függönyként díszítheti fel az udvarunkat vagy például a nappalinkat. Ötszáz darab, kisméretű LED-izzóból áll, amely melegfehér fényt bocsát ki. Toldható tulajdonságának köszönhetően akár többfajta fényfüzér is csatlakoztatható egymásba, ezáltal a rendszer egyetlen dugaljról működtethető.

 

A fényfüggöny család bármely tagja csatlakoztatható egymáshoz, így összeköthető jégcsapfüzérrel, fényhálóval és fényfüggönnyel is.

Beltéri fényfüzér

A Star Trading fényfüzér LED-izzói

piros színű, hópehely mintájú hógömbökre hasonlítanak, amelyek már az adventi időszakban is meghitt hangulatot teremtenek az otthonunkban.

A rendszer időzített működésének köszönhetően 18 óránként kapcsol be 6 órára.

Heylight kültéri okosfényfüzér

Ha valami igazán látványosra vágyunk, akkor a húsz méter hosszú, kültéri Dekortrend Heylight fényfüzér az ideális választás. Ünnepi fénybe öltöztethetők a fák, a bokrok és a korlátok, de az égősor beltéri használatra is alkalmas. A rendszer az ingyenesen letölthető Heylight alkalmazáson keresztül könnyen vezérelhető okoseszközökről.

Akár több fényfüzér is egyszerre vezérelhető, időzíthető, automatizálható az applikáción keresztül, akár több okoseszközről is.

A színek mellett többféle effekt is beállítható, a kedvencek pedig elmenthetők. Az applikáción keresztül választható funkciók közé tartozik az effektválasztás, a színbeállítás, a sebességbeállítás, a csoportba rendezés, az időzítés, a kedvencek, illetve az effektmegosztás.

De akár applikáció nélkül, a kábelen található vezérlővel is irányítható. Az S gomb segítségével kiválasztható a kívánt szín, a rendelkezésre álló tízféle szín – piros, zöld, kék, sárgászöld, tengerkék, ibolya, borostyán, türkiz, lila, pink – közül, továbbá az F, funkcióválasztó gombbal

tizennégy program közül is választhatunk: színes hóesés, színváltós-villanós, színváltós futófény, piros csillagok, kék csillagok, zöld csillagok, kék-piros változó, piros-kék változó, piros futófény, kétszínű kígyózó, színváltó-pulzáló, multikolor hóesés, piros építkezős, karnevál funkciók.

Amennyiben pedig a gombot hét másodpercig tartjuk nyomva, alapállapotba állítható a fényfüzér. Használatához Bluetooth-kapcsolat elegendő.

Dekorszarvas szánnal

Hiszen nem csak fényfüzéreket használhatunk karácsonyi dekorációként.

Egy szánnal ellátott dekorszarvas is ünnepi hangulatot kölcsönözhet otthonunknak.

A fémvázból, illetve a melegfehér fényű LED-fénytömlőből álló, 66 cm magas dekorszarvas a kertben, a teraszon vagy beltéren is jól mutat. A szarvas és a szán külön-külön mozgatható, így kedvünk szerint rendezhetjük be őket a kiszemelt helyiségben.

Önfelfújó mikulás rénszarvasokkal

A gyerekek kedvence lehet ez a felfújható mikulás, amely egy szánon ülve integet ki nekünk, és vezeti a szarvasokat a messzi végtelenbe.

A dekorációt három belső LED-fény világítja meg, és teljes mértékben önfelfújós a beépített elektromos ventilátor révén.

A 140 centiméter magas mikulás főként a ház körüli kertekbe illik, ahol pazar esztétikai hatást kelt. A karácsonyi időszak után pedig egyszerűen leengedhető, majd helytakarékosan tárolható.

Aki viszont még úgy érzi, nem találta meg az igazit, érdemes szétnéznie alaposabban a BAHAUS kínálatában: a jin-jang, jégcsap, csillanó fényfüzéreket is érdemes közelebbről szemügyre venni.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a BAUHAUS.

Ez is érdekelhet:

Egy 21. századi otthonba szinte már kötelező az okoslámpa

Szerencsére többféle lámpa közül válogathatunk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kiszámolták, hogy eddig mekkora kárt okozott a Földnek az orosz-ukrán háború

Félreértik egymást a pályakezdők és a munkáltatók, a fiataloknak nem a pénz a legfontosabb

Jön a hőség, Alina már hozzávetkőzött

További cikkeink a témában