Nyugi, nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudj vele bánni. Ez az irtózatos közhely azért közhely, mert baromira igaz. "Hátrányodat" egész könnyen az előnyödre fordíthatod.

Előfordulhat, hogy kis szerszámod miatt egy-két pózt majd ki kell hagynod a Kámaszútrából, de azért neked is kijut a jóból:

1. Megkönnyíted a csajok dolgát

Ha orális kényeztetésről van szó, a csajoknak egy nagyobb szerszámmal többet kell dolgozniuk, de szerencsére itt vagy te a kis pöcsöddel és leveszed a fárasztó munka terheit: kisebb pénisszel könnyebb dolguk van. Így talán még nagyobb kedvvel és többször is rád veti magát szájjal a csajod.

2. Te lehetsz a nők kedvence

Igen, azzal kell dolgoznod, amid van, a mérettel nyilván nem tudsz, ezért máshogy akarsz bizonyítani, például úgy, hogy beiktatod KÖZBEN a kezed is, vagy AZ előtt több időt szentelsz (ujjal és/vagy nyelvvel) az előjátékra, amit minden nő imád, és sokan hiányolnak. Te lehetsz a kedvencük.

3. Nagyobb az esélyed az anális szexre

Ha nem éled annyira a hátsó bejáratos mókát, akkor talán ez annyira nem is érint téged, de legalább egy strigulát behúzhatsz a kis pöcs előnyei mellé. Ez kábé egyértelmű, nem? Egyrészt könnyebben rá tudod beszélni a csajod, másrészt könnyebb dolgod lesz OTT és AKKOR.

+1 Kevésbé kínos, ha feláll

Jobban el tudod rejteni az erekciódat, mert ugye a nagyobb pénisz jobban látható. Így a nyáron például nem kell hasra fordulnod a strandon, ha beköszönt az ágaskodás.

És jó tanácsot is adunk:

(Forrás: thehealthsite.com)

És ezt olvastad már?
Ez a babakék óra valószínűleg minden listaár-piaci ár rekordot meg fog dönteni a jövőben
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!