Ez sül ki abból, amikor ötvözik a laza városi fiatalokat a természettel és a gasztronómiával.

Itt a bizonyíték, hogy nem csak kánikulában lehet összehozni egy jóízű kempingezést. Csak kell vadászni egy optimális helyet, ahol lehet csüngeni a fákon, egy köpésre van a víz, aztán már lehet is tüzet rakni.

A menü nem igazán klasszikus kempingezős-konzerves, de itt a példa, hogy nem kell lemondani a menő kajákról akkor sem, ha épp tűz fölött kell elkészíteni egy erdőben. Összeütötték a rántottát reggelire, majd jött a kősüllő, egy szépen márványozott szürkemarha porterhouse és hátszín.

És persze lazultak a srácok a nyugalomban, csendben.

(Fotó: Behance)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A futás nem csak a rekortánpályán kezdődik! – Íme az NN Ultrabalaton két magyar ultrafutójának edzéstippjei

Minden héten jobbat akar csinálni – Interjú Sváby Andrással

Az elektromos városi autó forradalmát hozta el az új Citroën ë-C3

További cikkeink a témában