Ez sül ki abból, amikor ötvözik a laza városi fiatalokat a természettel és a gasztronómiával.

Itt a bizonyíték, hogy nem csak kánikulában lehet összehozni egy jóízű kempingezést. Csak kell vadászni egy optimális helyet, ahol lehet csüngeni a fákon, egy köpésre van a víz, aztán már lehet is tüzet rakni.

A menü nem igazán klasszikus kempingezős-konzerves, de itt a példa, hogy nem kell lemondani a menő kajákról akkor sem, ha épp tűz fölött kell elkészíteni egy erdőben. Összeütötték a rántottát reggelire, majd jött a kősüllő, egy szépen márványozott szürkemarha porterhouse és hátszín.

És persze lazultak a srácok a nyugalomban, csendben.

(Fotó: Behance)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A Xiaomival könnyebb az ünnepi készülődés

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
34% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
66% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.