Férfiaknak megtalálni a megfelelő eszközt, ami egyszerre alkalmas a telefonjuk, pénzük, hitelkártyáik tárolására, és közben nem ronda, és bumfordi, kábé olyan küldetés, mint megtalálni a Szent Grált.

A Danny P tárcája azoknak a Grál lovagoknak lehet ideális választás, akik iPhone 6-tal közlekednek, a többiek most puszta érdeklődésből csekkolják ezt a pár szemet gyönyörködtető fotót.

Amikor ilyen tárcákkal rukkolnak elő dizájnerek, egyszerre kell szem előtt tartani a funkcionalitást és a stílust. Előbbit hét hitelkártya-rekesz, készpénz-rekesz, és természetesen egy olyan hely, amelybe az okostelefon passzol. A hatékonyságát növeli, hogy Apple Pay kompatibilis, azaz, nem kell kihúzni a tokból, ha fizetésre kerül sor.

Amit a Danny P-nél külön hangsúlyoznak, az az, hogy ez nem egy telefontartó, ami pénztárca is egyben, hanem éppen fordítva: ez egy tárca, amelyben elfér a telód is.

Ami a stílust illeti: az anyag olasz bőr, ami nem csak fotón néz ki jól, hanem a valóságban is, ezt bátran tanúsítjuk.

Akinek nem jön be a szimpla fekete, még két kombináxió közül választhat: az egyik a konzervatívabb sötétbarna, a másik egy haladó és nagyon penge barna-kék színösszeállítású darab.

Már a csomagolás is nagyon gusztusos, és igazán adjuk, hogy erre a sok gyártó által lényegtelennek tartott részletre is odafigyeltek.

Összességében a Danny P tárcája az a szerencsés eset, amikor a funkcionalitás és az esztétika találkozik: elfér benne minden (jó, a slusszkulcs nem), és jól néz ki: egyszerre urbánus, elegáns, de nem hivalkodó, elő lehet kapni egy fontos eseményen, de szimpla utcai üzemmódban sem sok, vagyis városi harcosoknak ennél megfelelőbb megoldás aligha kellhet.

(Fotók: Danny P, Tóth István)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában