Azt mondják, jobb lett.
A McDonald’s vendégei az Egyesült Államokban először 1967-ben, Magyarországon pedig 35 éve, a Régiposta utcai McDonald’s étterem megnyitásakor kóstolhattak bele a sajtburgerbe és a Big Macbe.
Most megújultak a marhahúsos burgerek, a cél az volt, hogy a már jól ismert összetevőkből, az elkészítési folyamat apró alakításával a vendégek által is érzékelhető változást érjenek el.
- a marhahúst forróbban teszik a burgerekbe,
- a sajtburgernél és a Big Macnél a só és bors mellett a hagymát is már a grillen rászórják a húspogácsákra,
- a forróbb hús és a konyhatechnológiai változások miatt a marhahúsos burgerekbe kerülő sajt is olvadtabb, mint korábban,
- a Big Macnél másfélszeresére növelték a szószmennyiséget, és új a felhasznált zsemlék receptje is.