Lehet vele pénzt felvenni, fizetni a boltban vagy online is. Ezek nagyon fontos funkciók – de csak egy része a lehetőségeknek. Íme, a továbbiak!

Orvosi konzultáció

Az MKB Bank Mastercard World Elite bankkártya tulajdonosainak rendelkezésére áll egy éjjel-nappal elérhető orvosi call center. Ha kérdéseik vannak az egészséges életmóddal, táplálkozással, vagy akár konkrét egészségügyi problémával, orvosi dokumentumok, diagnózisok értelmezésében, akár hajnali kettőkor is megbeszélhetik egy szakemberrel.

Utazáskönnyítés

A ferihegyi reptér Mastercard várójának, valamint a Bécs–Schwechati reptér Jet, Air és Sky várójának díjmentes, korlátlan használata is jár a Mastercard World Elite kártyához. Továbbá a kártyatulajdonos beléphet a világ összes LoungeKey prémium reptéri várójába, ennek díját évente öt alkalommal átvállalja az MKB.

Gyorsabb ügyintézés

Gyorsítósáv a Liszt Ferenc repülőtéren és a Papp László Budapest Sportarénában, külön ügyfélszolgálati vonal az ügyintézéshez, soron kívüli kártyagyártás: ez mind jár a Mastercard World Elite kártyákhoz.

Kép forrása: MKB Bank

Biztosítás

Néha az óvatosság ellenére is történik valami kellemetlenség utazás során. Ha elkerülni nem tudjuk, legalább a hatásait csökkentsük: a Mastercard World Elite bankkártyához jár az Allianz kiterjesztett utasbiztosítása, így még nyugalmasabb lehet a kikapcsolódás vagy a munkához kapcsolódó út.

Kedvezmények

Fizetni minden bankkártyával lehet, a Mastercard prémium kártyákkal azonban olcsóbban vásárolni is: a kártyabirtokosok kedvezményes áron utazhatnak, foglalhatnak szállást vagy vehetnek számos tárgyat vagy szolgáltatást.

A cikk létrejöttét támogatta a Mastercard.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában