A 7 millió dollár/szoba költséggel elég nagyot húztak Makaóban, a The 13 névre hallgató szállodában, ami nem titkoltan az 1%-nak szól. A leggazdagabbak 1%-nak.

A szállodát egyébként 1,4 milliárd dollárért építették, és 200 lakosztály fért bele a büdzsébe (így jött ki a szobánkénti 7 milliós ár) de összességében még így sem ez volt a legdrágább projekt Makaóban. A Wynn Palace-t 4,1 milliárdért húzták fel, viszont 1700 szobát üzemeltetnek benne, így a szobánkénti költség alacsonyabb. A lényeg itt is az exkluzivitás. Természetesen.

Minden lakosztályhoz magánlift tartozik, a komornyikok képzettebbek néhány vezetőnél és 24 órában rendelkezésre állnak, ha pedig kiruccannánk valamerre, akkor egy Rolls Royce Phantom gurul majd a bejárat elé.

A The 13-ban barokk ihletésű freskók merednek ránk a plafonról, a padló fekete-fehér márvány, az ablakok ólomüvegek, és minden csillár kristályból készül.

Az extra berendezésen kívül hat kínai, francia és japán étterem szolgálja ki a vendégeket és egy saját bevásárlóközponttal, a L'Atelier-vel ahova külön meghívóval léphetünk be és csak a high-end kapott helyet.

A szálloda várhatóan nyáron nyit majd meg és a legnagyobb lakosztályba 100 ezer dollár lesz egy éjszaka.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés