Biztosan sejted, hogy nem sok.

Egy francia kutató, Cyprien Verseux a Twitter-oldalán mutatta meg, milyen lenne, ha az Antarktisz -70 Celsius-fokos sarkvidéki hidegében jönne rád az ehetnék a szabad ég alatt – sokat nem biztos, hogy tudnál enni:

Cyprien Verseux on Twitter

Raclette à #ConcordiaStation. Crédits : @CPossnig et @CyprienVerseux. © #PNRA - @ItaliAntartide / #IPEV / @esa@ItaliAntartide #DC14 #Antarctique

Cyprien Verseux on Twitter

Nutellart, ou : même le goûter n'est pas évident à prendre sur le toit de #ConcordiaStation. Crédits : @CPossnig et @CyprienVerseux. © #PNRA (@ItaliAntartide)/#IPEV/@esa #Antarctique #DC14 @NutellaFR

Cyprien Verseux on Twitter

Tentative (ratée) d'œufs brouillés à #ConcordiaStation. Crédits : @CPossnig et @CyprienVerseux. © #PNRA (@ItaliAntartide) / #IPEV / @esa #Antarctique #DC14

Cyprien Verseux on Twitter

Un petit déjeuner équilibré, sur le toit de #ConcordiaStation Crédits : Cyprien Verseux et Carmen Possnig, © @ESA / #PNRA / #IPEV #ConcordiaStation #Antarctique #DC14 @ItaliAntartide

Cyprien Verseux on Twitter

Les températures sont remontées au-dessus des -70°C, mais il fait encore un peu frais pour manger dehors... Crédits : Carmen Possnig et Cyprien Verseux, © @ESA / #PNRA / #IPEV #ConcordiaStation #Antarctique #DC14 @ItaliAntartide

És ennél egy fokkal kellemesebb -33 Celsius-fokban sem lenne olyan egyszerű:

(Fotó: Twitter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Mutatunk egy őszi fesztivált, ami az újbort és a libás ételeket ünnepli

További cikkeink a témában
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Hirdetés