A Hara'Punk sörei megvannak? Akkor most már megkóstolhatod a ginjüket is.
A Hara'Punk a legutóbbi, perfekt módon savanyú, mégis brutál gyümölcsös Managoo-val is közel maradt a szívünkhöz, ez most viszont valami egészen más. Ez gin. Mégpedig komlókkal. A sörfőzde a kraft sörök után kraft ginnel támad, és igazából elég izgalmas a koncepció ahhoz, hogy felpattanjon tőle a szemünk.
A Hara'Punk Ginhez ugyanis nemeskomlókat használnak, pontosabban Citrát és Mosaicot, amelyek eleve eléggé citrusos jellemzőkkel bírnak, így felerősítik a gin citrusos jellegét.
„A tisztán búzából készült szeszt a második lepárlás előtt ízesítjük hazai borókával és korianderrel, valamint grapefruittal, citrommal, gyömbérrel és további fűszerekkel, illetve egy leheletnyi Citra és Mosaic komlóval. Utóbbiak hasonlóan kerülnek bele, mint a sörök esetében a hidegkomlózáskor, tehát a már majdnem kész terméket fűszerezzük velük. Így tudjuk leginkább megmutatni ezeket az aromákat, illetve ettől lesz kissé zöldes árnyalatú az ital” – mondták az alkotók.
Biztosan jól csúszik egy Son of a Bitch mellé. Reméljük, bejön a Hara'Punknak, és tovább kísérleteznek.