Michelin-csillagos élmény benzinkutakon?!

Magyarország első Michelin-csillagos étterme, a Costes séfje, Palágyi Eszter az OMV gasztronagyköveteként bővíti a töltőállomás-hálózat termékkínálatát. A séf 2018-ban negyedévente jelentkezik egy-egy kollekcióval, elsőként négy szendviccsel, amelyeket az OMV
gasztrokínálattal rendelkező töltőállomásain lehet majd megvásárolni március 1-jétől. Az új szendvicskollekció tagjai, a szakértői gondossággal összeválogatott tápláló alapanyagokkal, akár egy főétkezést is kiválthatnak.

A márciusi debütáláskor Palágyi Eszter négy új, prémium szendvicse kerül forgalomba, minőségi, magyaros alapanyagokkal. A marhaoldalas burger a klasszikus étel hazai ízvilághoz igazított változata, csalamádéval, füstölt szilvalekvárral, pulled, vagyis szálára szedett marhaoldalassal, chilis sajttal és hagymachipsszel készül.

A grillkolbászos nosztalgia kifli sós-köményes kifliben sült kolbászt, illetve házi majonézes burgonyasalátát és besameles tormakrémet tartalmaz.

A harmadik szendvicskülönlegesség fonott kalács kacsamáj patéval, amit savanyított lilakáposzta, zöldalma chutney és vörösmustár-csíra ízesít.

A „csirkés pogácsa” a tejfölös csirkepaprikást és a pogácsát ötvözi paprikalekvárral, fűszeres grillcsirkével és grillezett újhagymával.

Kíváncsiak vagyunk, sikerül-e a fotókon látható szintet hozni a kutakon is!

És ezt olvastad már?
A tüzes Georginával zárjuk ezt a hűvös hetet