Örök dilemma, milyen parfümöt válassz a csajodnak? Mutatunk három karakteres illatot, különböző típusú lányokhoz. Ezeket egészen biztosan imádni fogják!

Egy jól megválasztott parfüm jobban öltöztet, mint egy elegáns ruha, ráadásul egy lány egyéniségéről is sokat elmond. Nem hiába mondta Christian Dior

a nő parfümje többet árul el róla, mint a kézírása.

Tudtad? A parfümök története több mint ötezer éves múlttal rendelkezik. A parfüm szó a per fumum, azaz a füstön át kifejezésből alakult ki az ókorban, amikor még a tömjén, illatos gyökerek és gyanta égetésével tisztelegtek az istenek előtt.

Könnyítsd meg a karácsonyt, idén válassz egyszerűen ajándékot: mutatunk három különböző parfümöt, három különböző típusú és karakterű lányhoz!

Dinamikus, vidám nőknek: Mexx woman

A holland Mexx márka már több mint 30 éve a kor ritmusában rezonál. Eredetiség, stílus és kreativitás jellemzi őket, és minden egyes napra a tökéletes társat jelentik egy olyan lány számára, aki folyamatos pörgésben van.

 

A Mexx Woman illata a gyümölcsös, virágos és fás elemek kombinációja: az izgalmas bergamott keveredik a hűvös citrommal, az illat szívében jázmin, liliom, rózsa lágy elegye teljesedik ki, melyet egzotikus szantálfa, cédrus, és érzéki ámbra alapoz meg. Friss, szemtelen, vibráló.

A Mexx nő magabiztos, élvezi az életet, keresi a szokatlant, közel van a valósághoz, dinamikus, előre tekintő, vidám.

Titokzatosság és az elegancia képviselőinek: Christina Aguilera by Night

A Christina Aguilera by Night egy csábító illat, csipetnyi játékossággal meghintve. Egy keleties - gyümölcsös kombináció, amely egyesíti a melegséget és az intenzitást az érzéki megjelenésért, és egy apró édességgel a nőiességért. Ez a parfüm egy éjjeli királynő illata, aki végtelenül titokzatos. Megjelenésével, illatával pedig azonnal elvarázsolja a környezetét.

 

A maximalista, karizmatikus nők illata: bruno banani WOMAN

A bruno banani WOMAN gyümölcsös-virágos illatával való találkozás maga a tiszta energia, ami felébreszti az életörömöt. Főbb illatjegyei a narancs, borostyán, vizililiom, frézia, barack, vanília és a pézsma.

Azoknak a nőknek teli találat, akik a természetes szépség kedvelői, szeretik ha övék az irányítás, magabiztosak és maximalisták. A parfüm karizmája és eleganciája mágnesként vonzza környezetét. A bruno banani illata érzékiséget és gondtalanságot is rejt, a vanília, barack és a narancs találkozásából pedig egy kivételesen egyedi illat kerekedik ki, ami tökéletes választás nappali viseletre.

Még több inspirációért, ajándékötletért kattintsatok a DM karácsonyi oldalára !

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a DM.

(Fotók: DM, getty)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában