Két DP-s videó között (ha nem tudod, mi az, nem mi fogjuk elmondani neked) megnézhetsz egy olyat is, amiben megtanítanak arra, hogyan ne legyél perverz. Nohiszen!

Ezt is megértük: a PornHub indított egy új kategóriát Get Healthy – vagyis Légy egészséges! – címmel, ami alatt azokat a videókat gyűjti össze, melyek abban segítenek neked, hogy ne ferdülj el nagyon.

Mindez a pornószájt Sexual Wellness Center nevű kezdeményezésének integráns része, ahol külön videókat szentelnek az előadóknak és a mezei nézőknek egyaránt. Szó se róla, meggyőződésünk, hogy a PornHub PR-részlegén zsenik dolgoznak.

Többek között például ezért a reklámért is jár nekik a vastaps, csak hogy a legutóbbi aranyérmes mutatványukat említsük:

Oké, hogy karantén, de azért ne akarj már megdugni mindent!

Almáspite, zokni, az autód kipufogója... Semmi nincs biztonságban!

És akkor még szót sem ejtettünk arról, amikor idén márciusban minden olasznak prémium hozzáférést adtak, csak hogy legyen mivel elcseszniük az idejüket a karanténban.

Szóval van náluk kraft, az biztos, és tényleg el kell ismernünk, hogy a szexuális felvilágosítás nagyon fontos téma, így a kezdeményezés vitán felül nemes, hasznos, becsülendő stb., mégsem tudjuk elhallgattatni a kisördögöt, aki azt sutyorogja a fülünkbe, hogy

a PornHub most pont olyan, mint a Coca-Cola, ami az egészséges életmódról papol.

A sorozat visszatérő alakja Laurie Betito, aki nem csak úgy a levegőbe beszél, hiszen ő egy igazi szexuálterapeuta. Mutatjuk:

A PornHub is beismeri, hogy az általuk közvetített tartalom egy rakás veszélyes téveszmét ültethet el a tapasztalatlanabb felhasználók fejében, és ez mondjuk pont igaz.

Akárhogy is, mi azért attól nem tartanánk, hogy az általános iskolákban ezután pornhubos linkeket fognak osztogatni felvilágosítás órán.

(főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában