Ami bizony ma van, május 31-én.

Unsmok’d

Tudjuk, hogy a cigiről lemondani nehéz ügy (jelen cikk szerzője nettó láncdohányos). Főleg akkor, amikor beüt az igény, hogy most azonnal rá kell gyújtani. Az Unsmok’d okostelefonos alkalmazás ezekben a kritikus pillanatokban támogatja a leszokókat. Száraz és tudományos megközelítés helyett játékosabb formában segít: eltereli a figyelmet és jutalmaz, ha sikerül átvészelni ezeket a helyzeteket rágyújtás nélkül.

Hogyan készült?

Az Unsmok’d ötlete, koncepciója és prototípusa 1 nap alatt született meg egy Mito Hackathonon. A Hackathon egy házi verseny, ahol 24 óra alatt kell létrehozni működőképes megoldásokat egy meghatározott problémára – ilyenkor fejlesztők, tanácsadók, grafikusok, szövegírók és más szakemberek dolgoznak együtt egy-egy csapatban.

Hogyan működik?

  • Lásd el Smoky baját! Smoky a cigaretta utáni sóvárgás megtestesítője. Megéri piszkálni, mert eltereli a figyelmed a cigarettáról.
  • Ne gyújts rá! Ha sikerült elterelni a gondolataidat, akkor az alkalmazás vicces videókkal jutalmaz meg.
  • Figyeld meg, milyen jól haladsz! Az alkalmazásban egy alap statisztikát láthatsz az el nem szívott cigikről, a megspórolt pénzről, és különböző vicces jelvényekkel is megjutalmazunk, ha lelkesen számolod, hány cigire nem gyújtottál rá.

Az alkalmazás angol nyelvű, teljesen ingyenes és hirdetésmentes, iOS-re és Androidra is elérhető itt. Játékos leszokást kívánunk!

És ezt olvastad már?
Barátaik és ellenségeik hangját is felismerik a vízilovak