A The Tonight Show kijött egy vicces szkeccsel, ami a hazamenni az istenért sem akaró karácsonyi vendégek ellen kínál hatásos megoldást. Mert ugye az ünnepek alatt olykor azért előfordul, hogy egy társaság visszaél az ember vendégszeretetével.

Szerencsétlen Ryan Reynolds is megpróbálkozik néhány módszerrel. Először az időre tesz megjegyzést, majd ásítozni kezd, végül pedig feláll és azt mondja

„Na, most már tényleg mennem kell, mert elég késő van... Várjunk csak, hiszen én itt élek, vagyis nem én vagyok az, akinek indulnia kellene.”

Valljuk be, a legutóbbi már elég direkt megoldás, ami legfeljebb csak akkor nem működne, ha az egész társaság satnya részeg. Tegyük fel azonban, hogy már erre sem kapcsolnak a jókedvű vendégek.

Reynoldsszal éppen ez történik, ezért kénytelen a tuti fegyverhez nyúlni, ami nem más, mint a húzzafaszbaaházamból-gyertya. Ő speciel egy olyanra gyújt rá, aminek szemétszaga van, de a kisfilm már belengeti a romlott rákos, a teleizzadt gumipapucsos és a tojásos fingos verziókat is.

Hatásos, bár tagadhatatlanul kétélű fegyver.

És ezt olvastad már?
Brazil lány a nap csaja. De micsoda brazil lány!