A zuhany alatti stresszhelyzetek elkerülésére nem túl esztétikus, de annál praktikusabb megoldást ajánlunk.

A téglalap alakú fémkeretet alapvetően a falból kilógó zuhanyrózsa tartja, rögzíteni pedig az alsó rúdra illeszthető műanyag csipesszel tudjuk. A tisztálkodószerek tárolására szolgáló polcokat a fémkeretre simuló műanyag csatok segítségével a keret bármely részén elhelyezhetjük, lehetőséget biztosítva ezzel néhány könnyed reggeli kargyakorlat beiktatására is.

Ezen túlmenően a polcok mindegyike rendelkezik egy-egy szilikontölcsérrel, így a sampont vagy a tusfürdőt fejjel lefele a tölcsérbe állítva a kupakok le- és visszacsavarásának rendkívül bonyolult műveletét is megspórolhatjuk, sőt a borotva és a fogkefe sem fog többé két rács között kiesve a földön landolni.

Mivel a fürdőszivaccsal zuhanyzó férfi nem túl gyakori jelenség, az alsó rúdon található két, a fürdőpamacsok tárolására kialakított fogasnak valószínűleg inkább a feleség/barátnő fog örülni, de legalább könnyebb lesz meggyőzni őket, hogy áldásukat adják a legcsúnyább fürdőszobai kiegészítő címre bátran pályázó fürdőszobai tárolóeszköz beszerzésére.

Ha a fürdőszobádban a praktikum fontosabb, mint a szépség, a Shower Stationt 69,99 dollár plusz 25,75 dollár szállítási költségért (azaz kb. húszezer forintért) rendelheted meg a Quirky.com-ról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában