Fogtuk a hazai síkosítópiac legbrutálisabb képviselőit és bevetettünk magunkat a hálóba. Íme a tapasztalataink.

Húsz éve még egy telefonnak nem kellett sokkal többet tudnia, minthogy telefonálni tudjunk róla vagy max sms-t küldeni – ma viszont, ha kétszer rosszul olvas a gondolatainkban az autocorrect vagy három másodperc alatt tölt be az Insta, már idegrohamot kapunk.

Ha nem is ilyen drasztikus a változás a szexjátékok piacán, de azért a hasonlóság nagyon is ott van: egy-két évtizede még a legalapabb pikáns dolgokra is tapsikolt az ember (mondjuk egy 18+-os VHS-re), mára azonban sokkal több kell, hogy egy szexkellék levegyen a lábunkról.

Így van ez a síkosítók háza táján is. Miért, azon mit lehet fejleszteni? jöhetne tök jogosan a kérdésed és most nézz velünk nagyot: rengeteg mindent! A hideg-melegbázistól kezdve a hozzávalókon át a kivitelezésig számos faktor van, amiben olyat lehet síkosítóügyben mutatni, ami bőven túlmegy azon, hogy málnás vagy eperízű extrát adnak egy termékhez.

Úgyhogy kerüljön le, aminek le kell: leteszteltük a hazai kínálatban kapható három topversenyzőt, ha új szintre vinnéd a sikamlósságot a hálóban!

Swiss Navy

A síkosítókat, amiket teszteltünk, már nem simán csak síkosítónak hívják, hanem hozzáteszik a stimuláló szót – ez pedig nem egy olcsó reklámfogás, ugyanis valóban nem csak a nedvességet turbózzák fel, hanem különböző összetevőkkel bombázzák a bemasszírozott részeket. A Swiss Navy nevű stimuláló síkosító is ezt teszi; ennél a terméknél a mentol hűvösségét és hideg bázisát élvezhetjük;

olyan, mintha valaki tictac-kal a szájában elégítene ki: pikáns, hűvös, bizsergető és elképesztően izgalmas.

A terméket igazából mindenkinek ajánljuk, ugyanis elég univerzálisan használható és sehol sem annyira extrém a hatás, hogy az kívül lenne bárki komfortzónáján – viszont ettől cseppet sem unalmas, hanem odateszi az együttlétekhez azt a mentolosan lehelletfinom extrát, amivel a már ismert aktusokat is egészen újként élhetitek meg.

Durex Intense Orgasmic Gel

Hűsít, melegít és bizserget – állítja magáról a Durex kifejezetten nők számára gyártott síkosítója, ami elég ellentmondásosnak hangzik. Elsőre. Mert másodjára, mikor már nem csak hallja, hanem megtapasztalja az ember, már egészen érthető ez a komplex hatás. A gél valóban egyszerre több dolgot művel csiklótájon:

egy olyan intenzív, szexuálisan kényeztető hullámvasút ez, amire egymás után több jegyet is megváltasz.

A hűsből a forróba, a forróból a melegbe, a melegből a bizsergésbe, a bizsergésből az orgazmusba visz a termék, amit leírása ellenére szerintünk tökéletesen használhatjátok aktus közben is, mivel a férfi számára is ugyanilyen pluszt ad aktus közben – a kéjes síkosságról nem is beszélve.

Orgie Sexy Vibe Liquid Vibrator

Utolsó termékünk nem kevesebbet állít magáról, minthogy ő nem „csak” egy stimuláló síkosító, hanem maga a folyékony vibrátor. A kis folyékony vibrátor egy dekoratív, apró flakonban érkezik: azt gondolná az ember, hogy mire elég 15 mililiter, egy alkalom alatt kivégezzük.

Nehogy megpróbáld.

A Sexy Vibe nagyon nem viccel: a kis tubusba olyan extrém hozzávalókat spékeltek az orgazmusmixerek, hogy csak nagyon, ismételjük, nagyon óvatosan használjatok belőle! A gél először mentolos érzettel indít, majd a masszírozás és az aktus előrehaladtával terül el a síkos forróság inkább inkább,

majd fokozódik feljebb és feljebb, egészen a pokol tornácáig: addig, mintha ételben egy csípőspaprikás-gyömbéres curry-t ennél.

Brutálisan intenzív élmény: elsőre nagyon megdöbbentő a hatás (főleg azért is, mert mondjuk az orgazmus után – amit valóban képes egy kis kézi rásegítéssel okozni! – sem múlik a gél bizsergése az intim területeken, csak olyan 15-20 perc után) de másodjára, mikor tudod, mi rejtőzik ebben az ártatlan kis tubusban, és már arra is emlékszel, hogy óvatosan kell bánni vele (elég két-három csepp),

akkor bombasztikus szextárs vagy egyéni kényeztető, amihez foghatót még nem is próbáltunk.

Extra tipp: az, hogy nem múlik el az első orgazmus után a hatása (pedig te már kipurcantál) egyáltalán nem olyan rossz dolog, sőt: fordítsd a javadra és folytassátok tovább a szexet, húzzatok rá még egy elképesztően intenzív, forró menetet! Bízz bennünk, megéri!

Ha érdekelnek a piac legizgalmasabb, legkéjesebb és legbrutálisabb síkosítói, akkor irány a Vágyaim.hu webshop, ahol – ha elég bátor vagy – mindegyiket kosárba dobhatod!

És ezt olvastad már?
Ha egy szép francia teniszezőnőről néznél képeket…