A legutóbbi húzás után már nem hittük, hogy még idén előáll valami fergetegessel az Adidas, és tessék, csak pár napnak kellett eltelnie, és kijöttek egy döbbenetes ötlettel. A BL-nyolcaddöntők előtt szivárványszínű cipőt hánytak Leo Messi lábára, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy egy Putyin-ellenes akció, vagy egy mesteri dizájntervezői húzás volt-e. Most meg cipőt kötöttek Luis Suárez lábára. Nem térünk magunkhoz. Mondjuk ez klasszisokkal jobban mutat, mint Messi színese.

Már a Puma EvoPower cipőjének bemutatásakor is leírtuk, amit most is tapasztaltak a tesztelő profik: állítólag olyan a Adidas Primeknit Sambában focizni, mintha nem is lenne semmi az ember lábán, ergo így még könnyebb irányítani a labdát. A csuka limitált kiadású, mindössze 150 darab készül belőle, az ára pedig várhatóan 220 font, azaz nagyjából 85 ezer forint lesz.

A stoplist a március 16-i, Manchester United elleni rangadón húzza majd először tétmeccsen a lábára Suárez, a vörös rangadóra amúgy is mindenki kíváncsi, hát még ezek után. Várjuk a horgolt, dekupázsolt vagy origamizott csukákat.

(Forrás, fotó: footyheadlines.com)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Emlékszel Messi karrierjének egyik legzseniálisabb góljára?

További cikkeink a témában