Egy alaposan megtervezett szabadrúgáson röhög a fél világ, talán sose tudjuk meg, mi volt a terve a két Levante-játékosnak. Gerrard ellenben pontosan tudta mekkora tettet hajtott végre csapata, és ezt át is érezte. Costa majdnem a lábát törte, a Hali középpályása meg megpályázta az év kihagyott helyzetét. A hétvége érdekességei.

Ez ki lett találva

Victor Casadesús és Rubén García, a Levante két játékosa alaposan kitalálták, hogyan vegyék be szabadrúgásból a Villarreal kapuját. A 91. percben elég jó szögből és távolságból lőhetett kapura a valenciai csapat, az állás 0–0, tehát a tét nagy. De mit beszélhettek meg? És a 95. percben még ki is kaptak.

A legcsúnyább

Az Atlético nagyot nyert a hétvégén a Barcelona vereségével és a saját győzelmével, ám eközben elveszítette legjobbját, a második gólt szerző Diego Costát. Még nézni is rossz, ahogy rácsúszik a kapufára a spanyol válogatott támadó. Szerencsére nincs törés, csak zúzódás meg egy randa nyílt seb, nem fog lemaradni a vébéről.

A legmeghatóbb

A pillanat, amikor az élő legenda előtt felcsillan a remény – lehetne ez a címe a következő megható pár percnek. Steve G elsírja magát, miután a Liverpool legyőzte a bajnokság leggazdagabb és legesélyesebb csapatát, a Manchester Cityt, és rádöbben, hogy ebből még arany is lehet. Ahogy a múlt héten írtam, a vörösök tényleg bajnokok lehetnek, most már saját kezükbe vették a sorsukat.

Liverpool–Manchester City 3–2

A legnagyobb helyzet

A Haladás simán verte a Honvédot, de még nagyobb lehetett volna a különbség, ha Iszlai eltalálja az üres kaput. Nem sikerült neki.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon