Ahhoz, hogy megnyerhesd a TippmixPro nyereményjátékának valamelyik fullos csomagját, játszanod kell. Ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. Elmondjuk, hogyan.

Mint arról már beszámoltunk, a Player a Szerencsejáték Zrt.-vel együttműködve most könnyen kijuttathat másodmagaddal a négy nagy bajnokság, a Premier League, a Bundesliga, a Serie A és a Primera División egyik csúcsrangadójára. Ehhez nem kell mást tenned, mint ezen négy topliga csapatainak meccseire fogadni etaponként legalább 7500 Ft értékben a TippmixPro oldalon.

A fogadásban való részvételhez viszont – miután regisztráltál – először fel kell töltened belső egyenlegedet. A feltöltést bankkártyával, Abaqoos utalvány felhasználásával, banki átutalással és a lottóegyenlegedből történő átvezetéssel intézheted.

Az egyenlegfeltöltésed minimum 500 Ft, maximum 1 000 000 Ft lehet.

Bankkártyás feltöltés

A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával* töltheted fel, ha a kibocsátó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd. (*Internetes vásárlásra alkalmas kártyák: MasterCard, VISA dombornyomott bankkártya,VISA Electron és Maestro bankkártyák)

A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – OTP vagy K&H Bank –, add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a Befizetésre. Miután átkerültél a banki oldalra, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. A Mégsem gomb megnyomásával a fizetési tranzakció végrehajtása nélkül térhetsz vissza a Tippmixpro oldalra. Amennyiben jóváhagyod a feltöltést, a tranzakció befejeztével is visszakerülsz a Tippmixpro oldalára, és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

Már nyomhatsz is fel kártyáról egy kis lóvét, hogy minél hamarabb beszállj a Mesternégyes játékba!

Abaqoos

Egyenlegedet kényelmesen feltöltheted Abaqoos utalvány vagy Abaqoos pénztárca segítségével is. Hogy az mi? Nos, röviden: az Abaqoos egy interneten keresztül használható, virtuális pénztárca, ezt a pénztárcát elektronikus banki csatornákon keresztül tudod feltölteni.

A TippmixPro-feltöltéshez válaszd az Abaqoos gombot, és add meg a feltölteni kívánt összeget, majd kattints a Befizetésre. Miután átkerültél az Abaqoos oldalára, add meg a feltöltéshez szükséges további adatokat. Sikeres feltöltés esetén visszakerülsz a Tippmixpro oldalára, és az általad feltöltött összeg azonnal jóváíródik a belső egyenlegeden.

Online banki átutalás

Az egyenleg feltöltésére szánt összeget bármikor át is utalhatod a Szerencsejáték Zrt. bankszámlaszámára a netbankodon keresztül:

K&H Bank: 10201006–50267000–00000000
Közlemény: Tippmixpro Felhasználónév (Például: Tippmixpro tesztjozsef)

(A közlemény megadásánál a regisztrációdkor megadott formát használd felhasználóneved leírásakor, valamint ügyelj a kis- és nagybetűk használatára is.)

A sikeres banki átutalást követően az összeg várhatóan egy–négy munkanapon belül átkerül a közleményben megadott felhasználónevedhez tartozó belső egyenlegedre.

Készpénzes, személyes befizetésre ellenben nincs lehetőség bankfiókokban. Szóval az átutalás helyett ne használd a K&H Bank bankfiókjaiban történő készpénzes befizetést, mert a Közlemény rovatban megadott azonosító adatok a banki bedolgozás során módosulhatnak. Ezáltal a befizető beazonosítása és befizetett összeg bekönyvelése meghiúsulhat. Mivel a befizetés anonim, személyes adatok hiányában a befizető megkeresése és a befizetett összeg visszajuttatása nem lehetséges.

Átvezetés a lottóegyenlegből

Lehetőséged van arra, hogy lottó- és TippmixPro-egyenlegeid között átvezetést kezdeményezz. Az általad megadott összeg átvezetése ilyenkor mindig a befizetett egyenleg terhére történik. Ha ott nem áll rendelkezésre elegendő összeg, akkor a nyereményegyenleged terhére teljesítjük az átvezetést.

Ezek után irány a TippmixPro és töltsd fel a számlád!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milák Kristóf edzője elmondta, milyen téren kell előrelépnie tanítványának az olimpiáig

További cikkeink a témában