Elég meredek pletykával állt elő az angol sajtó, szerintük ugyanis Gerard Piqué, a Barcelona világbajnok sztárja visszatérhet a Manchester Unitedhoz, ahol korábban négy évet már eltöltött. És eközben gőzerővel küzdenek az MU-nál, hogy megtartsák Radamel Falcaót.

  • Piqué egyre kényelmetlenebbül érzi magát Barcelonában
  • A Man. Unitednek nincs egy használható középhátvédje
  • 157 millió fontot költött Van Gaal, de csak egy Rojóra futotta hátra (meg egy Blindre, de ő szűrőt játszik)
  • Falcao kölcsönbe jött, nem akarnak úgy járni vele, mint Tévezzel

A 27 éves Gerard Piqué egyre kevesebbet játszik, állítólag nincs különösebben megelégedve a hozzáállásával Luis Enrique, a PSG elleni BL-meccsen például Jordi Alba sérülésénél elküldte melegíteni, de a kezdőből korábban kirobbanthatatlan védő sokkal inkább a játékot leste, minthogy koncentráltan készült volna. Az új mester egyelőre inkább a Javier Mascherano, Jérémy Mathieu párost favorizálja, és különösebb panasz sem lehetett rájuk (egészen a PSG-meccsig).

A korábban már mindent megnyerő (világ- és Európa-bajnok, BL-győztes), és a világ egyik legjobb (ám elég gyakran hibázó, és nem túl gyors) hátvédje, Piqué a 2014–2015-ös idény eddig eltelt szakaszában csak három mérkőzést játszott végig, holott a Barcelona már túl van nyolc meccsen. Így nem csoda, hogy elégedetlen, miközben a Manchester meg hátul eléggé hulladék, Smalling, Evans, Jones, Blackett, Rojo és McNair erős jóindulattal is csak középszerű. A Mirror már meg is írta, hogy a 2008-ban ötmillióért igazolt bekk visszatérhet korábbi sikertelenségei helyszínére.

Közben meg az MU-vezérek nagyon melóznak Falcao megtartásán, akit ugye 7.6 millió euróért vettek kölcsön egy évre, és hetente 380 ezer eurójába kerül a klubnak. Miután anno Tévez is csak kölcsön érkezett, hiába játszott jól, nem tudták megtartani, most a kolumbiaival nem akarnak így járni. Sajtóinformációk szerint a vörös ördögök élnének opciós jogukkal, sőt, meg is egyezte, miszerint: 43.5 millió fontot fizetnek majd azért, hogy végleg érkezzen Falcaót, aki 250 ezer fontot keres majd hetente. Vagyis lentebb adna igényeiből, ami jelenleg amúgy PL-csúcs.

Az MU megnyerheti a Premier League-et? Meg mered fogadni 14.25-szörös pénzért? Mi simán, bízunk Van Gaalban!

(Fotó: AFP, forrás: Mirror)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Bajba került a sznúkeres miután azt mondta, büdös a vb helyszíne

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés