Az egy dolog, hogy rakás pénzt szakíthatsz már eleve a fogadásaiddal – pláne, ha követed Petit és Oszit –, de még mellé olyan nyereményekért szállhatsz harcba, amikről csak álmodhatsz. Sodródj a Brazil hullámmal, akár egészen Rióig, miközben Hondával vagy Mini Cooperrel döngetsz a városban.

Miről szól a Brazil hullám? – Játékkiírás

Otthon ülsz a harmincfokos pecóban és egy ötven centi képátlós tévén nézed, ahogy Messi lefutja a teljes svájci védelmet, miközben a söröd négy és fél perc alatt ihatatlan lesz? A csajod nyaggat, hogy nyaralni kéne menni, de te inkább vébét nézel, és különben is eltapsoltad minden félretett pénzed egy épkézláb tévére, így ugrott az spanyol út? Nyerj egy brazil nyaralást! Vagy engeszteld ki egy Honda robogóval!

Ha változtatnál ezen, akkor a legjobb helyen jársz, mondjuk is, mit kell tenned. A vébé teljes ideje alatt öt hullámban nyerhetsz a TippmixPrón módfelett csábító ajándékokat, a fullos tévével nyomuló vb-saroktól kezdve az álomutakon, robogón át egészen egy Mini Cooperig.

Bizony, nyerhettél egy vb-sarkot, több mint 600 ezer forint értékben, a nyolcaddöntőkben egy spanyol álomutat, és most, a negyeddöntők ideje alatt (sőt, már három napja versenyben is vagy!) egy Honda robogóért szállhatsz harcba! És rögtön utána egy brazil álomutat, esetleg egy Mini Coopert is nyerhetsz. Elég hihetetlenül hangzik, pedig sosem volt ennyire reális az esélyed erre, hidd el.

Ezeket a hullámokat lovagolhatod meg:

    • Június 4–24. – csoportkör: vb-sarok
    • Június 24–28. – nyolcaddöntő: spanyol álomút
    • Június 28–július 5. – negyeddöntő: Honda robogó
    • Július 5–10. – brazil álomút
    • Július 10–13. – Mini Cooper

És ez nem minden, ugyanis minden hullámban van még 500 db 5000 Ft-os feltöltés, csak úgy, hogy legyen mivel játszadozni. És ez mind a mellé jön, ami amúgy is megnyersz magával a fogadásaiddal.

Summázzuk: fogadsz, nyersz vele pénzt + Brazil hullám-csúcsnyeremények + 5000 forintos feltöltés. Csábító, nem?

Már mehetsz is játszani, ha nem bírod tovább!

Mi a teendőd? Hogyan nyerhetsz?

Annyi a teendőd, hogy – ha még nem tetted volna meg – regisztrálj be, töltsd fel a számlád, és kezdj el fogadni veszettül. (Itt meg minden egyéb infót megtalálsz.) Akkor kvalifikálod magad a fenti nyeremények sorsolására, ha 5000 forint összértékben fogadsz a vébé meccseire, az első hullámban a csoportmeccsekre. FIGYELEM! Ez nem azt jelenti, hogy öt ropit fel kell töltened, hanem, hogy ekkora összegben kell fogadnod.

Példa: feltolsz egy ezrest egy 2.00-es szorzójú meccsre, megnyered, akkor a következő meccsre feltolod a megnyert kétezret, akkor már 3000 Ft összértékben fogadtál, de még mindig csak egy ezrest költöttél az egészre. Így oké?

Milyen a TippmixPro Honda PCX 125-ös robogója?

Hát elég menő, mi mondjuk, nézz csak rá. Persze fontos, hogy mit tud. Kompakt, takarékos, divatos, könnyű és meglepően erős. Az innovatív start/stop kapcsolónak köszönhető, amely három másodpercnyi alapjárati üzem után leállítja a motort. A motor értéke 825 000 Ft, és e mellé a regisztrációs adót, illetéket, az üzembe helyezés költségeit is a TippmixPro állja. Fontos a biztonságod is, ezért kapsz mellé egy szuper kúl Shark Nano bukósisakot is 59 990 Ft értékben!

A motor tulajdonságai:

  • Hengerűrtartalom: 125 köbcenti
  • Teljesítmény: 8,6 kW (11 LE) @ 8500 1/min
  • Forgatónyomaték: 12 Nm @ 5000 1/min
  • Motortípus: vízhűtéses, négyütemű, kétszelepes, SOHC egyhengeres
  • Furat × löket: 52,4 × 57,9 mm
  • Keverékképzés: PGM-FI elektronikus üzemanyag-befecskendező
  • Szín: fehér
  • Sebességváltó: automata

Jackpot

Még ennyi nem elég? Akkor figyelj, megyünk tovább: amennyiben az egész vébé ideje alatt, tehát 2014. július 13-áig legalább 15 000 Ft összértékben (lásd fent!) fogadsz, bezsebelheted a Jackpotot is, ami mindössze tízmillió forint! Ráadásul a vébé mérkőzéseire és a vb outright piacokra beérkező fogadásokat is beszámítják a Jackpot játékba, és elég egyszer megtolni, nem kell az egész tornán végig.

Mi az outright

Olyan fogadástípus, melynek során jellemzően egy hosszabb, összetettebb sorozat, bajnokság, verseny végső győztesére lehet fogadni, a fogadásra felajánlott listából. (Például: Melyik válogatott nyeri labdarúgó-világbajnokságot? Ki nyeri az A csoportot?). Az outright fogadásoknak vannak olyan formái is, amikor arra lehet fogadni, hogy egy versengés során kik végeznek például a dobogón, vagy kik esnek ki valamely bajnokságból, versenyről, ki lesz a gólkirály.

Tetszik, mi? Akkor már el is kezdheted pörgetni a pénzed, hogy kijöjjön az ötezer!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Saját térfeléről rúgott gólt a Puskás Akadémia korábbi játékosa

Kabaré, ami a hokiválogatottnál zajlik. Vagy inkább szégyen

További cikkeink a témában