Mitchell Schwartz csaknem annyi kilogrammot nyom, mint ahány centi magas, de ez ne tévesszen meg senkit.

Mitchell Schwartz kis híján olyan nehéz, mint amilyen magas. A Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes támadó falembere 196 centiméter magas és 191 kilogrammot nyom.

Schwartz elég nagy fiú, de a posztján játszó emberek nagy részéről ugyanez elmondható. Érdekes is lenne, ha alacsony és vékony emberek próbálnák megvédeni az irányítót a snap után.

Ami már viszont a posztján játszó emberek nagy részéről nem mondható el, hogy Schwartz a sport mellett széles, mondhatni kifinomult érdeklődési körrel rendelkezik. Persze eszünk ágában sincs megsérteni az NFL-játékosokat, de valljuk be: viszonylag kevesen büszkélkedhetnek már majdnem vintage-nek mondható, Apollo 11 20. évfordulós Omega Speedmasterekkel vagy visszafogott, nem gyémánttal kivert, egyszerű, de nagyszerű Rolexekkel.

A Hodinkee hosszú kihagyás után visszatérő Talking Watches sorozata Schwartz szereplésével indult újra, a 18 perces videóból kiderült, hogy

  • a játékos még mindig hordja az első komolyabb óráját, egy Hamilton Jazzmastert, noha az úgy fest a csuklóján, mint egy gyerekóra.
  • a 2019-es Super Bowl-győzelem után óravásárlással akart ünnepelni, de a bajnoki gyűrűt meglátva azonnal tudta, hogy ez szükségtelen lesz, mivel a gyűrűnél tökéletesebb ékszert nem fog találni.
  • és Schwartz persze végigmutogatta a gyűjteményét, amiben meglepően kifinomult, visszafogott, de mégis sportos darabok szerepelnek.

Mitchell Schwartz az órák mellett a gasztronómiában is otthon van, saját főzős műsort is vezet, aminek a címe Mitch in the Kitch. A riport végén a sportoló meg is mutatja, mire képes a konyhában, egy saját készítésű pizzával zárulnak az utolsó képsorok.

Ez is érdekelhet:

Magyar műszer fog keringeni a Hold körül

A TRITEL sugárzásmérő a Lunar Gateway űrállomás belső sugárzásmérő rendszerének egyik eleme lesz.

És ezt olvastad már?
Miért jó szoftverfejlesztőnek lenni?