Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően a világon először hazánkban szerveznek élő, videostreamingen alapuló csókversenyt február 14–15-én. Az ingyenes ANGL alkalmazással szelfiző szerelmesek okostelefonos közvetítéseit az egész országból, sőt a határon túlról is várják. A nézők, szurkolók, barátok a legjobb streameket Echókkal jutalmazhatják, a nyertes szerelmeseket pedig csókjuk egy hosszú hétvégére Párizsba repíti.

A most oly divatos szelfi (saját magunk lefényképezése mobiltelefonnal) műfaját új magaslatokba emelhetik azok a párok, akik részt vesznek az I. Országos Szelfi-Csókversenyen február 14–15-én. A különleges bajnokságot egy magyar startup, az Artklikk szervezi, amely tavaly decemberben publikálta az ANGL (Your Angle of Reality) nevű, ingyenesen letölthető mobilalkalmazását. Az élő videó stremingen alapuló szolgáltatás a világon egyedülálló módon teszi elérhetővé és a közösség számára értékelhetővé az élő, mobiltelefonos közvetítéseket.

Az ANGL közvetítések valós időben böngészhetők az alkalmazásban, illetve a térképen is. Minél többen közvetítenek, annál több helyre bekukkanthatunk, mi történik ott éppen. A közvetítések leállítása után a videók hamarosan kihullanak az alkalmazásból, hacsak a közösség nem gondolja úgy, hogy meghosszabbítja azok életét. A siker visszahangját az ANGL alkalmazásban Echóban mérik. Annál tovább nézhetők meg a már lezárult közvetítések, minél több Echót kapnak. A videó készítője pedig ANGL pontot kap, így versenyekben is részt vehet.

Az első ilyen bajnokság lesz tehát a Valentin-napi I. Országos Selfie Csókverseny, melyen a részvétel nagyon egyszerű: töltsd le az ingyenes ANGL alkalmazást iOS vagy androidos telefonra, regisztrálj Facebook-profillal, és már indulhat is a közvetítés! A zsűri a közösség: a legtöbb Echót kapott csók nyer. Érdemes ezért akár több különleges helyen elcsattant csókot is közvetíteni a verseny két napja alatt.

A bajnokságon a határon túlról érkező szelfik is részt vehetnek. A fejlesztők nemcsak a szerelmeseket, hanem a szurkolókat is várják, akik barátaik vagy akár településük legjobb csókjait jutalmazhatják Echo-cunamival.

További részletek a www.angl.tv oldalon és az alkalmazás Facebook-oldalán.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.