A magyar csapat ételízesítő és ketchup nélkül is brillírozott.

Huszonnégyből a negyedik helyet szerezte meg Széll Tamás, Szabó Kevin és csapatuk a lyoni szakácsversenyen. A Bocuse d’or harmincéves történetében először nyert Európán kívüli ország: az amerikaiak lettek azok, a norvégok és az izlandiak előtt.

Széll Tamásék bresse-i csirkéből készült, Magyar téli erdő nevű hústálja viszont különdíjat kapott, a közönségdíjat pedig a Széll Tamás-os promóciós plakát érdemelte ki.

(Nyitókép: Szigetváry Zsolt/MTI)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Okos autók, makacs sofőrök – így viszonyulnak a magyarok az újabb technológiákhoz

Ébren is nagyon tetszik nekünk Dakota

Mennyire ismered a történelem híres csatáit? Ebből a kvízből kiderül

További cikkeink a témában
A szenvedélye a hivatása – így lett egyetlen ötletből inspiráló mozgalom
Hirdetés