Ha eddig azt gondoltad volna, hogy a fiatal, egyetemista csajok viszik a prímet ilyen téren, akkor az alábbi felmérés bizony rád fog cáfolni.

Sokan úgy gondolják, hogy az első komoly szerelem idején, a gondtalan kollégista évek alatt érnek a nők a csúcsra a szexualitást illetően, pedig egy új kutatás azt állapította meg, hogy ilyen szempontból a legideálisabb kor a

36.

Az említett felmérésben 2600 nőt kérdeztek meg arról, hogy mennyire élvezik a szexet, milyen gyakran élnek át orgazmust és mennyire érzik jól magukat a saját bőrükben, mennyire magabiztosak. A válaszaikat aztán három különböző kategóriában vizsgálták: fiatal (23 és alatta) közép (23-35) és idősebb (36 és felette).

Ami a szexuális vonzerőt illeti, a 36 évesek és ennél idősebbek érezték a legmagabiztosabbnak magukat, nagyjából a 80 százalékuk érezte magát szexinek. Ezzel szemben a 23-35 közti korosztálynak csupán a 40 százaléka találta magát vonzónak, míg a fiatalok 70 százaléka vallotta magát annak.

Ami az orgazmusokat illeti, ilyen téren is az idősebb kategória tagjai diadalmaskodtak, hiszen gyakoribb és intenzívebb érzésekről tudtak beszámolni, mint a fiatalabbak. Ami pedig a gyakoriságot illeti, ha mindhárom csoportot vizsgáljuk, a nők valamivel kevesebb mint egyharmada szeretkezik hetente kétszer, egy kicsivel több, mint egyötöde hetente háromszor, egyötödük pedig heti egy alkalommal bújik ágyba partnerével.

Az eredmények azt is megmutatták, hogy minden harmadik nő azt szeretné, ha az együttlétek hosszabbak lennének, és csupán minden tizedik tudná le az egészet gyorsabban. Összességében tehát úgy tűnik, hogy a 36 éves és ennél valamivel idősebb korosztály a magabiztosságának és tapasztalatának köszönhetően jobban tudja élvezni a szexet a fiatalabbaknál. Persze a szex egy olyan dolog, ami nem pusztán a nőkön múlik, nyilván sokat nyom a latban, hogy éppen milyen partnerrel hozza össze őket a sors...

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában