Hátulról is szeretitek és nyitottak vagytok a szoftabbtól indulva a karcosabb pózokra? Akkor itt a fenékpózok top tízes listája.

1: Finom kezdés

Ha a pornó eddig elhitette veled, hogy a nők azonnal teljesen nyitottak az anális szexre és minden előkészület nélkül bevághatod a lompost, akkor nagy tévedésben vagy. Az anált elő kell készíteni, méghozzá több módon: kelleni fog egy síkosító (vannak kifejezetten anális szexhez valók), mellyel hosszú ideig masszírozod a lyukat és környékét. Eközben amúgy a fenti pózban nyugodtan szexelhettek is: az izgalmi állapot segíti a természetes tágulást.

Ezután egy ujjat finomat betehetsz, a síkosítóval körözgess és lassan tágíts. Nagyon-nagyon ajánlunk egy análkúpot/análdildót is, ami nagyobb és szélesebb, mint az ujjad, de kisebb és keskenyebb, mint a péniszed, így remekül előkészíti a terepet az anális szexre. Amit kezdjetek mindezek után el ebben a pózban; lassan, szisztematikusan, fokozatosan mutatva meg a teljes farokhosszt.

2: Az ugróbéka

Utána jöhet ez a nagyon szexi kutyapóz-variáns, ahol a hölgy szép ívben lehajolva tolja feléd a fenekét, te pedig mögötte térdelve adod az ütemet, közben pedig izgathatod a csiklótájékot is.

3: A buldog

Szintén kutyapóz-variáns, de baromi szexin: te gyakorlatilag fölülről hatolsz be guggolva a lyukba, míg ő felkönyökölve ellentart neked. Nagyon mély behatolás elérhető és igen-igen fülledt a póz.

4: A lepke

Ha szeretnéd úgy magadra rántani a hölgyet, hogy közben látod az arcát és a melleit is, akkor ez a póz remek anális szexhez. A lábai a válladon, te pedig a csípőjénél fogod, hogy ne mozogjon el, miközben adod a ritmust. A hölgy ilyenkor izgathatja a csiklóját is egy orgazmusbiztos csiklóizgatóval.

5: A hintaágy

Ha a nő szeretné diktálni a számára kényelmes ütemet vagy csupán kicsit lazítani két karcos menet közt, ez egy nagyon relaxáló, szexi és intim póz.

6: A fúró

Na ez már nagyon análhaladó pároknak ajánlott és azoknak, ahol a nő szereti, ha leuralják. Itt totális kontrollban van a férfi: maga alá csomagolja a nőt és ráülve adja az ívet. Baromi szexi póz, de ne ezzel kezdjetek!

7: A pumpa

Ha az eddigiekben elfáradtál, hogy csak te dolgozol, itt a nő próbálhatja ki, milyen száz análguggolást csinálni. A kanapén guggol a nő, te mögötte állva behatolsz, utána pedig ő dolgozik fel-le a farkadon, míg magát is igyekszik egyensúlyban tartani. Nem lehet sokáig bírni ezt a pózt női oldalról, de pár percig tuti, hogy nagyon szexi.

8: Kifeszítve

Újabb férfidomináns anális szexpóz jön; ebben a pozícióban a nő lábait terpeszben a füle mellé feszíted és végig ott tartod, miközben pumpálod a hátsó lyukat. Elképesztő mély így a behatolás, ami baromi szexi, de azért figyelj a fokozatosságra, hogy semmi esetre se fájjon a párodnak.

9: A szendvics

Itt ugyanez a póz valósul meg, csak úgy, hogy a nő visszahajlítja a lábait, a férfi pedig a comb belső felén támaszkodik, amivel sokkal gyorsabb ütemet tudsz diktálni – és a nő is hozzáfér, hogy simogassa magát.

10: Szemtől szembe

Végül egy nagyon erotikusan intim análpózt ajánlunk, ahol a nő diktálja leginkább az ütemet, míg fel-le mozog a hímtagodon. A póz azért is jó, mert a nők nagyon szeretik a szemkontaktust és az érzéki egymáshoz simulást, a szex közben csókokat; ebben a pózban minden könnyen elérhető.

Az anális szexhez nélkülözhetetlen termékeket (és még sok más huncutságot) pedig a vágyaim.hu oldalon tudsz rendelni. Pikáns estét kívánunk!

Képek: Bad Girls Bible

És talán ez is érdekelhet:

Öt pajkos és forró szexpóz hideg téli estékre

Jégkockára fagy a hátsód kutyapóznál? Nem érzed a lábfejed egy álló aktusnál? Nem minden szexpóznak kedvez a tél, de ennek az ötnek biztosan!

És ezt olvastad már?
Olasz gasztroélmény a legváratlanabb helyen és időben
További cikkeink a témában