Reméljük, Neymar és CR figyel. Egyébként nem ismerős valahonnan ez a cipő?

A népszerű francia divatmárka, a Balenciaga igazi stoplist dobott piacra, méghozzá Soccer Sneaker néven. A cipő a bemutatott képek alapján annyira lehet alkalmas sporttevékenységre, mint amennyire az alkoholmentes sör a berúgásra.

Olyan érzést kelthet, de nem az igazi.

A cipőből érkezik egy neon színű egy fehér és egy fekete is. A cipő felsőrésze és a nyelv megoldásai nagyon hasonlítanak David Beckham 2006-os Adidas Predátorára:

A legnagyobb probléma azonban mégis a talpnál van. A stoplis cipők egyik legfontosabb funkciója, hogy ne csúszkáljanak bennük a játékosok, gyorsan tudjanak irányt váltani, megállni elindulni. A Balenciaga cipője ezen a területen a leggyengébb, a fotók tanúsága szerint a cipő nagyjából olyan tapadást tud biztosítani, mint a pár ezer forintos piacos cipők.

Összességében tehát semmi nem indokolja csaknem 215 ezer forintos (725 dollár) árat, pláne, hogy ennyi pénzből már két csúcstechnológiás Adidas, Puma vagy Nike cipőt is vehetünk. Bár a profi sportban sokszor a pénz beszél, de arra ne számítsunk, hogy hamarosan ebben fog pályára futni Neymar vagy Cristiano Ronaldo.

Hypebeast

Ez is érdekelhet:

Potenciális földön kívüli civilizáció komolyabb nyomára bukkanhattak

Nem ember alkotta mesterséges forrásból származhat.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában