Nem tagadjuk, hogy most fájdalmasan megrándult valami a mellkasunk azon részében, ahol a meg-nem-élt gyerekkori fantáziákat tároljuk.

Egy csapat észt építész-, formatervező- és képzőművésztanonc a soomaa-i ártéri erdőbe tervezte ezt a teljesen Huckleberry Finn-pozitív tutajt (A Wilderness Summer School csapat Tumblrjét itt tudod követni). A területet egyre gyakrabban sújtja árvíz, a fiatalok pedig erre a klímaváltozásra reflektáltak ezzel a békésen lebegő, egyszerű, szép tutajjal, melyen akár tábortüzet is gyújthatunk, a tetejéről horgászgatva nézhetjük a naplementét és a fedett részben békésen aludhatunk a vízen. A képeket elnézve hatalmas nosztalgia támadt bennünk valami iránt, amit csak a fejünkben tettünk meg réges-régen.

Nagyon komoly összeget fizetnénk érte, hogyha itt ringhatnánk és kalandozhatnánk. De tényleg, kell ennél több?

És ezt olvastad már?
A Xiaomi robotporszívóját bátran nevezhetjük a háztartások gyöngyszemének