Azt hitted, szex közben nem akarsz egy kéretlen harmadik résztvevőt? Ez a tévhited egészen a Satisfyer párvibrátorának első orbitális kéjhullámáig fog tartani. És igen, tapasztalatból beszélünk.

A szexshopok vidámparkjában nagyon sok játékra fel lehet ülni,

a magányos örömszerzőktől kezdve a páros kiegészítőkön át a szélsőségesebb vágyak kielégítéseinek eszközeiig szinte végtelen a tárház. Mi az elmúlt évben nagyon sok szexjátékot teszteltünk, méghozzá a prémium kategóriából és azt vettük észre, hogy elég kevés olyan okoseszköz akad, ami mindkét félnek egyszerre, azonos időben okoz élvezetet.

A legtöbb esetben a nőknek kedveznek ezek a szex közben is használható játékok – gondoljunk csak az orgazmusgaranciás csiklóizgatók armadáira –, a férfiakra kevés kreatív elektronikus szexjátékot gyártanak a tervezők és azok is sok esetben a nőnek okoznak inkább örömöt (például a vibrációs péniszgyűrűk).

Úgyhogy kifejezetten örültünk, hogy kedvenc szexshopunk, a Vágyaim.hu a Satisfyer Pro 4 párvibrátort küldte el tesztelésre, a termék ugyanis azt ígérte, hogy mindkét fél számára örömszerzőként szolgál. Így természetesen kipróbáltuk és mondjuk is a tapasztalatainkat!

A Satisfyer Pro 4 egy körülbelül tenyérnyi szerkezet, alakja emlékeztet egy bumerángra vagy egy ajtókilincsre azzal a különbséggel, hogy a Pro 4 elképesztően kellemes tapintású és kevés bumerángos vagy ajtókilincses orgazmustörténetről hallottunk eddig. A kialakítás nem véletlen: az elkeskenyedő és hajlékony nyelvrész a hüvelybe helyezhető, míg a másik végén a léghullámos csiklóizgató korongot pedig a csiklóhoz lehet szorítani.

Mivel a hüvelyi vibrátorrész egészen keskeny és nem is túl hosszú – nincs tizenkét centi –, valamint tökéletesen odasimul a hüvelyfalhoz, ezért nemhogy tökéletesen használható szex közben, de még az isten is páros használatra teremtette, nem pedig magányos örömszerzőnek. És itt jön a negyvenmilliós kérdés:

nincs útban?

A válasz pedig: nincs, de őszinték leszünk veled, nem minden pózban működik tökéletesen. Például misszionárius pózban nem annyira kényelmes férfirészről – egy heves aktus során tudja nyomni a hímtagot – valamint a nőnek is nehéz így egyensúlyban a csiklóhoz szorítania a korongrészt.

Viszont hamár ezt az eszközt használjátok, akkor tuti szexben sem csak a bézik szerzetesi pózt keresitek, ezért ajánljuk a vibrátor használatát hátulról, a legszexibb kutyapóz-variációkban (álló, térdelő, ágyszéli, féllábbal ágyon támasztós satöbbi) mert így elképesztően jól működik. Női részről csodálatosan odasimul a hüvelyfalhoz és a G-pont területéhez, emellett a pénisz is gond nélkül tud behatolni, az eszköz így szinte kizárt, hogy elmozduljon és nekiütközz.

És itt jön a csoda: az eszköz bekapcsolása,

ugyanis az apró vibrátor valami szédületes tudással rendelkezik. Két külön gombbal lehet irányítani a hüvelybe és a csiklóhoz kerülő részek rezgésének erősségét: mindkettő egytől tízig felturbózható, de azt mondjuk nem tudjuk elképzelni, hogy ki bírja nyolc fölött ezt a félelmetes rezgésintenzitást – nekünk öt-hat volt a maximum és a legjobb.

A nőnek egy mindent betöltő kéjszimfónia az eszköz: egyszerre rezegteti a belső falat, miközben ki-be jár a hímtag és ha az aktus intenzitása már nem lenne fokozható, akkor de: jön a csiklóizgató szívó-rezgető-hullámokkal bombázó korongja.

Ez a hármas kombináció pedig olyan atommagrobbanásra emlékeztető orgazmusokat ad a nőnek, hogy már ezért is megéri beszerezni a Satisfyer Pro 4-et, hogy lásd a párodat így gyötrődni a gyönyörben.

Viszont az eszköz még ennél is tovább megy: a férfinak is ad nem kicsi pluszt az aktushoz.

Nekünk az volt a tapasztalatunk, hogy férfioldalról igen nagy előny az, hogy a szerkezet szűkíti a mozgásteret, ami egyenes arányban növeli az aktus élvezeti fokát – és most nagyon szakkönyvekbe illően fejeztük ki magunkat, úgyhogy kevésbé körülményesen: lényegesen szűkebb a vibrátor miatt a hüvely.

Szintén emiatt kifejezetten jól működhet olyan pároknál is, ahol például a férfinak kisebb vagy kevésbé széles a pénisze a nő vaginájához képest, mivel sokkal inkább kitölti így a hímtag a nőt (és a pénisznek sem utolsó kellemesség, hogy érzi a hüvelyfalat).

További pozitívum, hogy a vibrálás is egyfajta plusz stimuláció,

és ha nem is okoz olyan orgazmus felé lökő impulzust, mint a hölgyeknél, mindenképpen pozitívan tesz hozzá az összképhez. Tehát kellemes újdonságérzet férfiaknak is, nem egy komoly előnnyel.

Továbbá nagyon értékeltük női, azaz a kezelői oldalról, hogy nagyon könnyen kezelhetőek a gombjai. Sok csiklóizgatót annyira túlbonyolítanak, hogy nagyon nehéz megtalálni a megfelelő funkciót úgy, hogy nem is látja az ember, csak az ujjával tapogatja ki, miközben a csiklóhoz tartja – és ugye mivel dolgoznak a kéjhullámok, külön nehéz pontosan megnyomni a megfelelő gombot.

Na ez itt egyáltalán nem probléma, a Pro 4-nek nagyon határozottan elkülöníthető tapintású, egyszerű vezérlésű kis felülete van, amiért csillagot rakunk az ötöse mellé. A dicséretet pedig még azért is kapja, mert teljesen vízálló, így kádban, zuhany alatt vagy a természetben is gond nélkül élvezhetitek a Satisfyerrel az édeshármast.

Kedvet kaptatok?

Akkor a párvibrátort beszerezhetitek a Vágyaim.hu oldalán mindösszesen 15 990 forintért – azért írjuk, hogy mindösszesen, mert a legtöbb léghullámos csiklóizgató cirka harmincezernél kezdődik, így a Satisfyer Pro 4 lényegesen pénztárcakímélőbb ajánlat.

A szexjátékot egy napon belül, diszkrét csomagolásban szállítják ki, az eszközhöz pedig egy elegáns tartózsákocska és egy egyedi USB-töltő tartozik, amivel egyszeri feltöltéssel akár hetekig élvezhetitek a Pro 4 társaságát. És igen, bizony van mit élvezni.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés